Povezane vesti
"Dan kada ja nije više bilo ja": Nova predstava na Velikoj sceni "Olivera i Rade Marković"
Večernje novosti 31.03.2021
NA Velikoj sceni “Olivera i Rade Marković“ Beogradskog dramskog, 3. aprila premijerno će biti izvedena predstava "Dan kada ja nije više bilo ja" Rolanda Šimelpfeniga, u režiji Tare Manić. Kako se najavljuje, pred publikom će se naći delo jednog od… »
Sve aprilske premijere: Velike zvezde u srpskim pozorištima
Nova 31.03.2021
Pravi pozorišni spektakl očekuje nas ovog meseca u Beogradskom dramskom pozorištu koje najavljuje čak pet premijera sa velikim glumačkim, rediteljskim i spisateljskim imenima. Ali to nisu jedine premijere. Prva premijera na repertoaru Beogradskog… »
Vesti dana »

Đedović Handanović povodom zabrane tranzita ruskog gasa: "Srbija se nalazi u veoma teškoj situaciji"
Telegraf pre 5 minutajoš 32 povezane

Smrt generala Pavkovića: Bio je osuđen na 22 godine, proveo je 20 godina u stranom zatvoru, umro je posle 22 dana od povratka u svoju zemlju
Kurir pre 6 minutajoš 27 povezanih

Preminula beba pronađena na Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu, majka prebačena u Betaniju
Danas pre 1 satjoš 39 povezanih

Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 3 satajoš 62 povezane

Kalas: Zvaničnici EU za energetsku bezbednost Ukrajine,Tramp iskren,ali i mi da učestvujemo
RTV pre 1 satjoš 32 povezane