Повезане вести
Огласио се отац нестале девојчице из Крагујевца: "Једино желим да знам где је, да знам да ли је добро, да је пригрлим"
Вечерње новости 01.04.2021
ИЗ Прихватилишта за децу Центра „Кнегиња Љубица“ у Крагујевцу нестала је тринаестогодишња девојчица. Она је из Прихватилишта отишла 20. марта и од тада јој се губи сваки траг. Упркос потрази полиције, још се не зна њена… »
Исповест оца нестале девојчице из Крагујевца „Одвели су ми дете, нема ни трага- ни гласа“
У центар 01.04.2021
У изјави за Уцентар.рс Милош Мирковић, забринути отац нестале тринаестогодишње девојчице каже да има остварену добру сарадњу са локалном полицијском управом као и Центром за социјални рад и Домом за децу без родитељског… »
Вести дана »

Стиже 19. пакет санкција: ЕУ пооштрава мере против Русије, на мети нафта, крипто и дронови
Недељник пре 2 сатајош 29 повезаних

Ђурић: Упад косовске полиције у КБЦ у Косовској Митровици кршење свих споразума, међународна заједница да реагује
Блиц пре 1 сатјош 37 повезаних

Одборници Скупштине Београда усвојили предложене планове регулације за више општина
Нова економија пре 1 сатјош 44 повезане

Нове цене горива у Србији: Евродизел поскупео, бензин остао исти до 26. септембра
Наслови.аи пре 5 сатијош 35 повезаних

Већи део Новог Београда и део центра града сутра затворени за саобраћај због војне параде
Радио 021 пре 30 минутајош 24 повезане