Povezane vesti
Zorica Brunclik se oglasila nakon priča da menja mariju Šerifović u "zvezdama Granda": "Ja sam navikla da budem prva"
Blic 01.04.2021
U medijima je odjeknula vest kako pevačica Marija Šerifović navodno napušta takmičenje "Zvezde Granda", te da će na njeno mesto doći Zorica Brunclik. Zorica se ovim povodom oglasila na svom Instagram profilu i navela da takav dogovor sa “Grand”… »
"Navikla sam da budem prva!": Zorica Brunclik nakon navoda da postaje član žirija "Zvezde Granda"
Večernje novosti 01.04.2021
NAKON što su mediji objavili da postoje tajni pregovori sa Sašom Popovićem da Zorica Brunclik zameni Mariju Šerifović u žiriju, oglasila se i Zorica, na svom Instagram profilu, u kome sve to poriče. - Gospodo koja živite od tuđe nevolje, toliko ste se… »
Vesti dana »

Dodik u Budimpešti kod Orbana, koji mu pruža podršku posle presude
Beta pre 16 minutajoš 27 povezanih

Konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara, usvojen dnevni red posle koškanja i intervencije policije
RTS pre 1 satjoš 30 povezanih

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica - do 1. septembra puštanje saobraćaja
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: lokalni pljuskovi i grmljavina na istoku, najava toplotnog talasa od 9. avgusta
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 34 povezane