Povezane vesti
Volden o prelasku iz Partizana u Zvezdu: Pokazali su da me žele i poštuju!
Večernje novosti 01.04.2021
PRELAZAK Korija Voldena iz Partizana u Crvenu zvezdu prošlog leta podigao je veliku prašinu u srpskoj košarkaškoj javnosti, ali američki kombo bek je odluku da jednog večitog rivala zameni drugim doneo na osnovu sportskih ambicija. To je priznao u… »
Volden: Zvezda pokazala koliko me želi i poštuje, to mi je olakšalo tranziciju
Mozzart sport 01.04.2021
“Bilo je negodovanja od navijača Partizana i ne baš najlepših poruka, ali imam ’debelu’ kožu, izdržao sam sve. Kada sam doneo odluku, znao sam šta me čeka“. Prelazak Korija Voldena iz Partizana u Crvenu zvezdu prošlog leta podigao je veliku prašinu u… »
Vesti dana »

(BLOG) "Nismo vreća za udaranje": Naprednjaci se povukli iz centra Beograda, protesti ispred policijskih stanica širom Srbije
N1 Info pre 26 minutajoš 133 povezane

Veliki broj Leskovčana na večerašnjem protestu – ispred gradske kuće skandiraju: Mesko odlazi!
Rešetka pre 26 minutajoš 53 povezane

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge i pada nadstrešnice
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 27 povezanih

Putin "napadnut" odmah nakon sletanja na Aljasku: Drama uoči sastanka sa Trampom (Video)
Mondo pre 11 minutajoš 38 povezanih

Putin i Tramp ušli u "zver" od 245.000 dolara: Luksuzni auto otporan na metke i bombe ih prevozi na sastanak (Video)
Mondo pre 26 minutajoš 38 povezanih