Povezane vesti
Lidija Vukićević OGORČENA na KOLEGE! Ovo je RAZLOG!
Svet & Skandal 03.04.2021
Lidija Vukićević šokirana je glumcima koji su zahtevali da se Branislavu Lečiću zabrani da igra u pozorištu jer je osumnjičen za silovanje koleginice Danijele Štajnfeld. Ona o svom dugogodišnjem prijatelju ima samo reči hvale, pa ističe da ni… »
"Što mene niko nije silovao?": Lidija Vukićević zapanjila javnost izjavom, obrušila se i na Bikovića!
Večernje novosti 03.04.2021
SKANDAL koji ovih dana potresa Srbiju, a tiče se optužbi na račun Branislava Lečića za silovanje od strane glumice Danijele Štajnfeld, potpuno je podelio javnost. Dok neki misle da glumica nema potrebe da laže široke narodne mase i sudstvo o tako… »
Lidija Vukičević: Zašto mene niko nije silovao za 30 godina rada?!
Svet plus 03.04.2021
Lidija Vukičević je čvrsto stala na stranu svog kolege Branislava Lečića. Leka nije manijak. Zašto mene niko nije silovao za 30 godina rada. Danijela se nećkala. Niko je nije vukao u tu vikendicu i primoravao na bilo šta. Nakon velikog skandala… »
Vesti dana »
Studenti blokirali Akademiju umetnosti u Novom Sadu: Želimo da se utvrdi odgovornost za tragediju koja nam se dogodila
Danas pre 1 satjoš 29 povezanih
Demonstranti u Seulu traže smenjivanje predsednika zbog pokušaja uvođenja vanrednog stanja
N1 Info pre 2 satajoš 45 povezanih
Verbalni sukob ambasadora Rusije i SAD u UN zbog eskalacije sukoba u Siriji; Kac: Postoji šansa za dogovor o taocima
RTS pre 46 minutajoš 19 povezanih
Advokat privedenog aktiviste: Dejan Bagarić u pritvoru da ne bi uticao na novinarku Informera
Danas pre 4 satijoš 14 povezanih
Tužilac Stefanović pozvao izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke
Beta pre 5 satijoš 14 povezanih