Povezane vesti
Markov oproštaj od tate: Umreti za otadžbinu znači živeti, budi najzad spokojan i slobodan, došao si kući (video)
Večernje novosti 03.04.2021
BIVŠI predsednik SRJ Slobodan Milošević preminuo je 2006. godine u pritvoru Haškog tribunala. Na sahrani u Požarevcu pročitan je govor njegovog sina Marka: Markov oproštaj od tate Moj tata, ispunio sam ono što si tražio i poslao te tu, kući kod nas. Ovde… »
Potresno mirino oproštajno pismo od slobe: Čekala sam te pet dugih, teških, strašnih godina i nisam te sačekala - sad ti čekaj…
Večernje novosti 02.04.2021
BIVŠI predsednik SRJ Slobodan Milošević preminuo je 2006. godine u pritvoru Haškog tribunala. Na sahrani u Požarevcu pročitan je govor njegove udovice Mire Marković: - Mili moj, u utorak 14. marta je bio dan kad smo se venčali. Nekoliko godina pre toga… »
Vesti dana »
"Od Srbije se traži da to reši kako zna i ume": Da li je nacionalizacija NIS jedino rešenje jednačine sa više nepoznatih
Euronews pre 58 minutajoš 31 povezana
TOK: Selaković samoinicijativno došao i primio nalog za privođenje, policija ga neće dovoditi na novo saslušanje
Serbian News Media pre 2 satajoš 41 povezana
Poslanici izglasali budžet za 2026. i izmene Zakona o udžbenicima, Generalštabu, Vojsci...
N1 Info pre 1 satjoš 54 povezane
Ušakov: Putin i Vitkof održali korisne pregovore o ukrajinskoj krizi – kontakti će se nastaviti
Sputnik pre 3 minutajoš 32 povezane