Povezane vesti
"Želim da i vi ovo uradite!" Nikola Rađen se vakcinisao i odlučio da pošalje baš snažnu poruku svima u Srbiji
Sportal blic 03.04.2021
Među onima koji su se vakcinisali protiv SARS-CoV-2 tipa koronavirusa je i naš proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen. Ali, ne samo da se on vakcinisao, i to u društvu teniskog reprezentativca , već je i sam poželeo da se obrati javnosti tim povodom… »
Rađen i Krajinović imaju važnu poruku navijačima: "Ja sam se vakcinisao, vakciniši se i ti (video)
Večernje novosti 03.04.2021
SRPSKI vaterpolista Nikola Rađen i devis kup reprezentativac naše zemlje Filip Krajinović vakcinisali su se protiv zarazne bolesti Kovid-19 i poslali poruku građanima Srbije koji to još nisu učinili da je važno da se pelcuju. - Ja sam se danas… »
Vesti dana »

Gimnazija Sveti Sava stupila u blokadu u znak podrške Petoj gimnaziji
Beta pre 19 minutajoš 37 povezanih

Fon der Lajen učešćem na investicionoj konferenciji Evropska unija-Crna Gora završila posetu Podgorici
Euronews pre 4 satijoš 28 povezanih

"Važno je da se MUP oglasi": Brnabić u Skupštini o navodnoj otmici studentkinje Poljoprivrednog fakulteta
Blic pre 24 minutajoš 35 povezanih

(Foto) fudbaleri Srbije prošetali Andorom uoči meča kvalifikacija za SP 2026. godine
Dnevnik pre 14 minutajoš 39 povezanih

Pre godinu dana dao intervju koji ledi krv u žilama: Preminuo Pančo iz grupe DNK, svi pričali da se oporavlja
Mondo pre 28 minutajoš 23 povezane