Повезане вести
Генерал Павковић: "Нисам добио наређење да приземљим лет којим је изручен Милошевић!"
Правда 04.04.2021
Војска је имала информацију да се на Видовдан 2001. спрема изручење бившег преседника Слободана Милошевића у Хаг и на време је обавестила тадашњег шефа државе СРЈ Војислава Коштуницу. Саопштио сам му да се хеликоптери МУП… »
Ексклузивно - генерал Павковић за "новости": "Нисам добио наређење да приземљим лет којим је изручен Милошевић"
Вечерње новости 04.04.2021
ВОЈСКА је имала информацију да се на Видовдан 2001. спрема изручење бившег преседника Слободана Милошевића у Хаг и на време је обавестила тадашњег шефа државе СРЈ Војислава Коштуницу. Саопштио сам му да се хеликоптери МУП… »
Вести дана »
Пронађена девојчица из Београда за којом је током ноћи био отворен систем Пронађи ме
РТВ пре 15 минутајош 12 повезаних
Временска прогноза за петак 24. јул 2026: Данас променљиво облачно са кишом
Бета пре 6 сатијош 6 повезаних
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Кремљ: Москва отворена за преговоре; Зеленски: Русија ће блокирати коридоре за жито
РТВ пре 5 минутајош 1 повезана
Мађар: Истражујемо кредит од милијарду евра који је претходна влада одобрила Северној Македонији
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Хидролог РХМЗ-а упозорава: Неповољна хидролошка ситуација на Дунаву, најнижи водостај у последњих пола века
Данас пре 6 сатијош 2 повезане