Povezane vesti
Erdogan se hitno oglasio: Obrušio se na admirale mornarice, evo šta se krije iza njihove "pobune"
Večernje novosti 05.04.2021
PISMO 103 turska admirala u odbranu konvencije iz Montrea je neprihvatljivo, vojska ne može da se meša u politiku, izjavio je predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan. - Ova akcija usred noći nije prihvatljiva u zemlji u kojoj su bili vojni pučevi. Nijedan… »
Turska uhapsila 10 bivših admirala
RTV 05.04.2021
ANKARA - Turske vlasti uhapsile su danas 10 bivših admirala, nakon što je grupa od više od 100 penzionisanih najviših mornaričkih oficira izdala u ponoć saopštenje, koje su vladini zvaničnici povezali s prethodnim pokušajima vojnog puča. Deset… »
Uhapšeno 10 penzionisanih admirala u Turskoj: Erdogan ne prašta - zemlja u strahu od novog vojnog puča?
Večernje novosti 05.04.2021
TURSKA policija uhapsila je 10 penzionisanih admirala koji su potpisali pismo u zaštitu konvencije Montre, javlja Anadolija. Kako se navodi, još 4 admirala su pozvana na ispitivanje u Tužilaštvo. U nedelju je objavljeno pismo 103 turska admirala u… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Teška situacija na Stolovima i stabilizacija u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 21 povezana
Prognoza za ponedeljak, 24. avgust: Danas sunčano i toplo, temperatura do 36 stepeni
Beta pre 1 satjoš 38 povezanih
Danas počinje skupštinska rasprava o rebalansu budžeta i još 58 tačaka dnevnog reda
Nova ekonomija pre 1 satjoš 16 povezanih
AMSS: Očekuje se pojačan saobraćaj, kamioni na Batrovcima čekaju tri sata
Serbian News Media pre 20 minutajoš 15 povezanih
"Laž je da sam ja problem!" Demba Sek se oglasio nakon debakla Partizana u Lučanima: Kada kažu da sam...
Kurir pre 55 minutajoš 19 povezanih