Povezane vesti

Aleksandar Mitrović: Nemamo vremena za plakanje

Aleksandar Mitrović: Nemamo vremena za plakanje

Večernje novosti 05.04.2021
TEŠKO da u ovom momentu na planeti postoji fudbaler koji je u četiri uzastopne utakmice, sa ukupno 290 minuta provedenih na terenu postigao ukupno pet golova. Ovo je uspeo Aleksandar Mitrović sa pet pogodaka u tri meča za Srbiju, a uz to se za vikend… »
"Loš period je iza mene!" Mitrović jedina nada Fulamu za opstanak u Premijer ligi: Nema vremena za plakanje!

"Loš period je iza mene!" Mitrović jedina nada Fulamu za opstanak u Premijer ligi: Nema vremena za plakanje!

Sportal blic 05.04.2021
Fudbaleri Fulama su imali veliku priliku da prvi put posle 164 dana pobegnu iz opasne zone. Ekipa Aleksandra Mitrovića je prva došla do prednosti protiv Aston Vile, pošto je , prvi posle skoro šest meseci u Premijer ligi, ali... Vila je u nastavku… »
Oglasio se Mitrović nakon gola: Nema vremena za plakanje ima još da se igra

Oglasio se Mitrović nakon gola: Nema vremena za plakanje ima još da se igra

Večernje novosti 04.04.2021
NAKON skoro pola godine Aleksandar Mitrović upisao se u strelce u dresu Fulama. Čekao je Srbin svoju šansu i dobio ju je protiv Aston Vile. Postigao je Srbin vodeći gol u porazu Fulama (3:1). Nakon meča izneo je svoje utiske. - Mi smo vrlo tužni i… »
Mitrović nedovoljan za pobedu fulama: Aston Vila prekinula niz poraza (video)

Mitrović nedovoljan za pobedu fulama: Aston Vila prekinula niz poraza (video)

Večernje novosti 04.04.2021
FUDBALERI Aston Vile pobedili su posle preokreta Fulam sa 3:1 u utakmici 30. kola Premijer lige. Fulam je poveo u 61. minutu golom srpskog fudbalera Aleksandra Mitrovića, a Aston Vila je posle toga preokrenula golovima u završnici, iako do 74. minuta… »

Vesti dana »