Povezane vesti
Bajdenov sin o poslu u Ukrajini: Nisam radio nezakonito, zarađen novac gurnuo me dublje u drogu
Večernje novosti 06.04.2021
SIN predsednika SAD Hanter Bajden (51) u memoarima "Lepe stvari" kaže da, kad bi mu se ponovo pružila prilika, ne bi pristao da bude direktor u upravnom odboru ukrajinske gasne kompanije "Burisma", koja je, inače, bila i okosnica prvog suđenja za opoziv… »
"Moj život nije tabloid": Hanter Bajden: Ime mog oca mi je otvorilo koja se ne bi otvorila drugima
Blic 06.04.2021
Hanter Bajden, sin američkog predsednika Džoa Bajdena, osvrnuo se na svoju javnu borbu sa zavisnošću od droga i alkohola, navodeći da njegov život "nije tabloid". "Ne pripadam administraciji, pripadam porodici", rekao je Hanter Bajden (51) u intervjuu za… »
Vesti dana »

Uživo horor u Kijevu, živi izgoreli Ima mrtvih nakon napada na prestonicu, Moskva traži prekid vatre
Alo pre 1 minutjoš 48 povezanih

Počela nova NBA sezona: Oklahoma slavila bez povređenog Topića, Dončićevih 43 poena u porazu od Golden Stejta
Nedeljnik pre 1 satjoš 21 povezana

Đurić razgovarao sa predsedavajućim Saveta bezbednosti UN ruskim ambasadorom Nebenzjom
Beta pre 16 minutajoš 16 povezanih

Jak zemljotres pogodio Grčku: Treslo se kod poznatog letovališta, osetio se i u Turskoj!
Kurir pre 57 minutajoš 15 povezanih

Sunčano s povremenom kišom: Temperatura do 22 stepena, a od vikenda zahlađenje
Glas juga pre 1 satjoš 14 povezanih