Povezane vesti
Bajdenov sin o poslu u Ukrajini: Nisam radio nezakonito, zarađen novac gurnuo me dublje u drogu
Večernje novosti 06.04.2021
SIN predsednika SAD Hanter Bajden (51) u memoarima "Lepe stvari" kaže da, kad bi mu se ponovo pružila prilika, ne bi pristao da bude direktor u upravnom odboru ukrajinske gasne kompanije "Burisma", koja je, inače, bila i okosnica prvog suđenja za opoziv… »
"Moj život nije tabloid": Hanter Bajden: Ime mog oca mi je otvorilo koja se ne bi otvorila drugima
Blic 06.04.2021
Hanter Bajden, sin američkog predsednika Džoa Bajdena, osvrnuo se na svoju javnu borbu sa zavisnošću od droga i alkohola, navodeći da njegov život "nije tabloid". "Ne pripadam administraciji, pripadam porodici", rekao je Hanter Bajden (51) u intervjuu za… »
Vesti dana »
Vučić: Država ne planira da se odrekne većinskog vlasništva u Namenskoj, iako ima više ponuda
Beta pre 32 minutajoš 28 povezanih
Objavljen snimak iz zgrade u Čačku u kojoj se dogodio zločin: Čekićem po glavi do smrti udaran muškarac (58), policija ispituje svaki detalj (foto)(video)
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana
Kancelar Merc isključio mogućnost učestvovanja Nemačke u ratu protiv Irana
Beta pre 12 minutajoš 29 povezanih
Dekan Akademije umetnosti traži da se obrati u Skupštini Novog Sada
Danas pre 4 satijoš 11 povezanih
Dodela Oskara: Veliki pobednik večeri film "Jedna bitka za drugom" sa šest nagrada
RTV pre 1 satjoš 65 povezanih