Povezane vesti
Bajdenov sin o poslu u Ukrajini: Nisam radio nezakonito, zarađen novac gurnuo me dublje u drogu
Večernje novosti 06.04.2021
SIN predsednika SAD Hanter Bajden (51) u memoarima "Lepe stvari" kaže da, kad bi mu se ponovo pružila prilika, ne bi pristao da bude direktor u upravnom odboru ukrajinske gasne kompanije "Burisma", koja je, inače, bila i okosnica prvog suđenja za… »
"Moj život nije tabloid": Hanter Bajden: Ime mog oca mi je otvorilo koja se ne bi otvorila drugima
Blic 06.04.2021
Hanter Bajden, sin američkog predsednika Džoa Bajdena, osvrnuo se na svoju javnu borbu sa zavisnošću od droga i alkohola, navodeći da njegov život "nije tabloid". "Ne pripadam administraciji, pripadam porodici", rekao je Hanter Bajden (51) u… »
Vesti dana »

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 15 minutajoš 26 povezanih

Marinika Tepić tvrdi da je MUP kupio sedam zvučnih topova LRAD 450 XL
Nedeljnik pre 57 minutajoš 20 povezanih

"Ti sistemi stoje u našim magacinima": Dačić o "zvučnom topu": Jesu u vlasništvu MUP, ali nisu ubačeni u upotrebu niti montirani na bilo koje vozilo
Blic pre 3 satajoš 8 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih