Повезане вести

Преминуо Предраг Живковић Тозовац

Глас Америке 06.04.2021
Предраг Живковић Тозовац преминуо је Београду је у 86. години након борбе са коронавирусом, јављају медији у Београду. Тозовац је рођен 22. јануара 1936. године у Краљеву. Његов отац Светозар-Тоза, по коме је Тозовац добио… »
одлазак легенде- преминуо Предраг Живковић ТОЗОВАЦ!

одлазак легенде- преминуо Предраг Живковић ТОЗОВАЦ!

У центар 06.04.2021
Од последица корона вируса легенда српске музике Предраг Живковић- Тозовац преминуо је у својој 85-ој години живота. Тозовац је рођен је у Краљеву 1936. године, од оца Светозара-Тозе Живковића по којем је и добио надимак и мајке… »
Неда Украден кроз сузе проговорила о тозовцу: Био ми је брат ког никад нисам имала! Он не може нестати (видео)

Неда Украден кроз сузе проговорила о тозовцу: Био ми је брат ког никад нисам имала! Он не може нестати (видео)

Мондо 06.04.2021
Певачицу преплавиле емоције. Певачицу преплавиле емоције. Легенда народне музике Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 86. години након вишенедељне борбе са корона вирусом. Певач је недаво пуштен из КБЦ Драгиша Мишовић, али је… »
Не могу да поверујем, мислила сам да ће се извући: Нада Топчагић сломљена због смрти Предрага Живковића Тозовца

Не могу да поверујем, мислила сам да ће се извући: Нада Топчагић сломљена због смрти Предрага Живковића Тозовца

Мондо 06.04.2021
Певачици је тешко пао одлазак славног колеге. Певачици је тешко пао одлазак славног колеге. Легенда народне музике Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 86. години након вишенедељне борбе са корона вирусом. Пре два дана певач… »

Прва 06.04.2021
Певач Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 85. години. Предраг Живковић Тозовац последњих недеља лечио се од корона вируса, а вест да је преминуо за "Блиц" је потврдио његов кум. "Нажалост није издржао, овај ковид га је… »
Лекари му пуштали његове песме, одмах их је препознао: Овако су изгледали последњи тренуци Тозовца у болници

Лекари му пуштали његове песме, одмах их је препознао: Овако су изгледали последњи тренуци Тозовца у болници

Мондо 06.04.2021
Чинили су све, али није било спаса. Чинили су све, али није било спаса. Легендарни певач народне музике Предраг Живковић Тозовац напустио нас је у 86. години после вишенедељне борбе са корона вирусом. Певач је из КБЦ "Драгиша… »
Звезда се опростила од легенде народне музике: Остаће упамћен по љубави према црвено-белој боји!

Звезда се опростила од легенде народне музике: Остаће упамћен по љубави према црвено-белој боји!

Мондо 06.04.2021
Био је велики навијач славног београдског клуба. Био је велики навијач славног београдског клуба. Легендарни певач народне музике Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 86. години. Творац и певач многих чувених хитова био је… »
Србија и музика: Преминуо певач Предраг Жиковић Тозовац

Србија и музика: Преминуо певач Предраг Жиковић Тозовац

Радио 021 06.04.2021
Славни певач преминуо је од последица корона вируса у Београду, а за њим остаје жал за једним од најпознатијих певача народне музике. Фонет Предраг Живковић Тозовац, познати певач народне музике, преминуо је у Београду у 86… »
Отишао је наш највећи... Кафане ће остати празне заувек: Естрада неутешна због смрти легендарног Тозовца (фото)

Отишао је наш највећи... Кафане ће остати празне заувек: Естрада неутешна због смрти легендарног Тозовца (фото)

Мондо 06.04.2021
Туга због одласка легенде народне музике. Туга због одласка легенде народне музике. Легендарни певач народне музике Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 86. години након што се недељама лечио од корона вируса. За собом је… »
Изгубила сам део свог живота: Огласила се супруга Предрага Живковића Тозовца - "Ово је тренутак када не могу више"

Изгубила сам део свог живота: Огласила се супруга Предрага Живковића Тозовца - "Ово је тренутак када не могу више"

Мондо 06.04.2021
Данас нас је, након вишенедељне борбе с коронавирусом, напустио легендарни Тозовац. Данас нас је, након вишенедељне борбе с коронавирусом, напустио легендарни Тозовац Певач Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 86. години, а… »
"Рекао ми је не могу да гледам у једну тачку": Мерима Његомир о последњим данима Тозовца у болници

"Рекао ми је не могу да гледам у једну тачку": Мерима Његомир о последњим данима Тозовца у болници

Блиц 06.04.2021
Певач Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 85. години, од последица корона вируса, а његова пријатељица Мерима Његомир скрхана је болом након ове вести. - Чула сам се са њим у четвртак, звао ме је, јако смо блиски били… »
Живим у нади да ћу опет певати, не одустајем: Овако је причао славни Тозовац након операције која му је уништила глас

Живим у нади да ћу опет певати, не одустајем: Овако је причао славни Тозовац након операције која му је уништила глас

Мондо 06.04.2021
Легендарни певач напустио нас је у 86. години. Легендарни певач напустио нас је у 86. години. Легендарни певач народне музике Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 86. години у Београду, након што се неколико недеља лечио од… »
Оженио се пре само 4 месеца: Ово је жена коју је Тозовац "најлепше волео" 40 година (фото)

Оженио се пре само 4 месеца: Ово је жена коју је Тозовац "најлепше волео" 40 година (фото)

Мондо 06.04.2021
Данас нас је напустила легенда народне музике - Предраг Живковић Тозовац преминуо је од последица коронавируса у 86. години. Данас нас је напустила легенда народне музике - Предраг Живковић Тозовац преминуо је од последица… »
Хтео сам да молим лекаре да ме пусте да достојанствено умрем: Овако је Тозовац говорио неколико дана пред смрт

Хтео сам да молим лекаре да ме пусте да достојанствено умрем: Овако је Тозовац говорио неколико дана пред смрт

Мондо 06.04.2021
Данас нас је напустио Предраг Живковић Тозовац. Славни музичар је преминуо у КБЦ Драгиша Мишовић од последица коронавируса у 86. години. Данас нас је напустио Предраг Живковић Тозовац. Славни музичар је преминуо у КБЦ Драгиша… »
Преминуо ПРЕДРАГ ЖИВКОВИЋ ТОЗОВАЦ: Легендарни музичар изгубио битку с коронавирусом

Преминуо ПРЕДРАГ ЖИВКОВИЋ ТОЗОВАЦ: Легендарни музичар изгубио битку с коронавирусом

Мондо 06.04.2021
Напустио нас у 86. години. Напустио нас у 86. години Певач Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 86. години. Легендарни музичар је недавно био хоспитализован због коронавируса. Тозовац је почетком марта примљен у КБЦ "Драгиша… »
Преминуо Тозовац, певач боемске душе

Преминуо Тозовац, певач боемске душе

Глас Западне Србије 06.04.2021
Данас је од последица вируса корона у 85. години живота преминуо Предраг Живковић Тозовац. Он се од ковид инфекције лечио у последњих неколико недеља. Тозовац је рођен у Краљеву у музичкој породици, отац Светозар је био чувени… »
Тозовац због песме “ Јеремија“ једва избегао робију, одузели му пасош..

Тозовац због песме “ Јеремија“ једва избегао робију, одузели му пасош..

У центар 06.04.2021
Пре 49 година Предраг Живковић Тозовац снимио је песму „Јеремија“ на сингл плочи која је од првог дана била забрањена за емитовање, а он је морао да побегне у егзил и спасе живу главу. Нејасно је како се поткрала таква грешка… »
"Виђали смо се у крају, пили кафу и јели кроасане... Ово ме је дотукло" Цакана у сузама због смрти Тозовца

"Виђали смо се у крају, пили кафу и јели кроасане... Ово ме је дотукло" Цакана у сузама због смрти Тозовца

Блиц 06.04.2021
Певачица Драгица Радосављевић Цакана са великим болом примила је вест да је њен колега Предраг Живковић Тозовац преминуо у 85. години, након борбе са корона вирусом. - Знам га откако певам. Скоро сам се чула са Мимом (певачевом… »
Гледам у једну тачку, не могу овако да умрем: Потресан позив из болнице - певачица открила шта јој је рекао Тозовац

Гледам у једну тачку, не могу овако да умрем: Потресан позив из болнице - певачица открила шта јој је рекао Тозовац

Мондо 06.04.2021
Данас нас је напустио легендарни Предраг Живковић Тозовац. Данас нас је напустио легендарни Предраг Живковић Тозовац Легендарни Предраг Живковић Тозовац напустио нас је данас, након тешке борбе с коронавирусом.Од њега се на… »
Колеге скрхане болом због смрти Тозовца! О његовим последњим данима у болници: Звао ме је, желео је да дође кући...

Колеге скрхане болом због смрти Тозовца! О његовим последњим данима у болници: Звао ме је, желео је да дође кући...

Прва 06.04.2021
Певач народне музике Предраг Живковић Тозовац преминуо је данас у 85. години у Београду. Последњих недеља се лечио од корона вируса, а вест да је преминуо потврдио је његов кум за Блиц. Први који се опростио од колеге био је… »
Државна безбедност га саслушавала због "јеремије": Тозовцу за време Тита одузели пасош - "Нису волели да се пева"

Државна безбедност га саслушавала због "јеремије": Тозовцу за време Тита одузели пасош - "Нису волели да се пева"

Мондо 06.04.2021
Пре 46 година Предраг Живковић Тозовац снимио је песму "Јеремија" на сингл плочи која је од првог дана била забрањена за емитовање, а он је морао да побегне у егзил и спасе живу главу. Пре 46 година Предраг Живковић Тозовац… »
ТУГА! Након борбе са короном ПРЕМИНУО легндарни Тозовац!

ТУГА! Након борбе са короном ПРЕМИНУО легндарни Тозовац!

Свет & Скандал 06.04.2021
Певач Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 85. години од последица короне вируса. Још једна легенда нас је напустила Предраг Живковић Тозовац хоспитализован је у КБЦ „Драгиша Мишовић” где већ неко време лежи у болничкој… »
Истина о љубави тозовца и миме: Обоје су имали брак иза себе, заљубили се на први поглед и био је у великом страху због…

Истина о љубави тозовца и миме: Обоје су имали брак иза себе, заљубили се на први поглед и био је у великом страху због…

Блиц 06.04.2021
Певач Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 85. години. Предраг Живковић Тозовац последњих недеља лечио се од корона вируса, а вест да је преминуо за "Блиц" је потврдио његов кум. - Нажалост није издржао, овај ковид га је… »
Тозовцу је стало срце: Пре два дана пуштен из КБЦ Драгиша Мишовић - отишао кући, преминуо на ВМА

Тозовцу је стало срце: Пре два дана пуштен из КБЦ Драгиша Мишовић - отишао кући, преминуо на ВМА

Вечерње новости 06.04.2021
ПРЕДРАГ Живковић Тозовац у недељу је пуштен из КБЦ Драгиша Мишовић, пошто се добро осећао. Наиме, легендарни певач кући је пуштен пошто му се здравствено стање поправило, био је стабилно. Међутим, након тога је примљен на ВМА… »
Преминуо Тозовац

Преминуо Тозовац

Глас Шумадије 06.04.2021
У Београду је у 86. години умро чувени певач народне музике Предраг Живковић Тозовац, објавио је РТС, напомињући да је Тозовац преминуо у болници после борбе са коронавирусом. Тозовац је рођен 22. јануара 1936. године у… »

Н1 Инфо 06.04.2021
Певач Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 86. години. Тозовац се последњих недеља лечио од коронавируса, а вест да је преминуо за Блиц је потврдио његов кум. “Нажалост није издржао, овај ковид га је скроз разорио”, рекао је… »

Недељник 06.04.2021
Фото Игор Павицевиц Певач Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 85. години. Предраг Живковић Тозовац последњих недеља лечио се од коронавируса, а вест да је преминуо за “Блиц” је потврдио његов кум. “Нажалост није издржао… »

Спутник 06.04.2021
Познати певач народне музике Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 85. години. Живковић је почетком марта примљен у КБЦ „Драгиша Мишовић“ због последица вируса корона. Тозовац је рођен у Краљеву 1936. године. Музиком је почео… »
Тозовчева супруга: „Са њим је отишао део мог живота“, венчали се после 40 година

Тозовчева супруга: „Са њим је отишао део мог живота“, венчали се после 40 година

У центар 06.04.2021
ПЕВАЧ Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 85. години, а његова супруга Мима скрхана је болом због губитка свог вољеног. – Немам снаге више ни да причам. Изгубила сам са њим део свог живота. Ово је тренутак када стварно не… »
Тозовац за сва времена, о животу, музици, сусрету са Титом.. у емисији Сандре Милошевић

Тозовац за сва времена, о животу, музици, сусрету са Титом.. у емисији Сандре Милошевић

У центар 06.04.2021
Легенда српске музике Предраг Живковић- Тозовац (85), преминуо је данас од последица коронавируса . Тозовац је рођен је у Краљеву 1936. гдоине, од оца Светозара-Тозе Живковића по којем је и добио надимак и мајке Будимке, па тако… »
Преминуо певач Предраг Живковић Тозовац - изгубио битку са корона вирусом

Преминуо певач Предраг Живковић Тозовац - изгубио битку са корона вирусом

Ноизз 06.04.2021
Предраг Живковић Тозовац, певач народне музике, преминуо је у 85. години. Он је од почетка марта био на болничком лечењу од корона вируса. Како преносе београдски медији, Тозовац се последњих недеља није добро осећао и борио… »
Неда Украден у сузама: Хтела сам да Тозовцу будем кума

Неда Украден у сузама: Хтела сам да Тозовцу будем кума

Нова 06.04.2021
Певач Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 85. години живота од последица коронавируса. Његова колегиница и дугогодишња пријатељица, певачица Неда Украден, изјавила је за Нова.рс кроз сузе да је дубоко потрешена, те да је… »
Тозовац је навијао за звезду због рајка митића и пижона: Дружио се с легендом Партизана и памтио потезе Шекуларца!

Тозовац је навијао за звезду због рајка митића и пижона: Дружио се с легендом Партизана и памтио потезе Шекуларца!

Мондо 06.04.2021
Пре неколико година је причао како се родила његова љубав према Црвеној звезди. Пре неколико година је причао како се родила његова љубав према Црвеној звезди. Певач Предраг Живковић Тозовац преминуо је у уторак у 85. години… »
Гордана Стојићевић: Од Тозовца сам крала занат, био је идол

Гордана Стојићевић: Од Тозовца сам крала занат, био је идол

Нова 06.04.2021
Певач Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 85. години живота од последица коронавируса. Његова колегиница и дугогодишња пријатељица, народна певачица Гордана Стојићевић, изјавила је за Нова.рс да јој је Тозовац, несвесно… »

Данас 06.04.2021
Певач Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 85. години. Тозовац се последњих недеља лечио од коронавируса, а вест да је преминуо за Блиц је потврдио његов кум, преноси Н1. “Нажалост није издржао, овај ковид га је скроз… »
Песме због којих никада нећемо заборавити Тозовца

Песме због којих никада нећемо заборавити Тозовца

Нова 06.04.2021
Певач Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 85. години живота. Постао је познат још 1967. године и до сада је објавио више десетина великих, ванвременских хитова. У његову част, а поводом смрти, подсећамо на пет Тозовчевих… »
"Отишао је највећи!" Жељко Јоксимовић се потресним речима опростио од Тозовца

"Отишао је највећи!" Жељко Јоксимовић се потресним речима опростио од Тозовца

ПЕВАЧ Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 85. години од последица короне вируса, а колега Жељко Јоксимовић опростио се на Фејсбуку од колеге. - Отишао је наш највећи аутор, извођач традиционалне музике, и мој Велики… »
Мерима Његомир се Надала да ће се Тозовац опоравити: "Са њим сам се чула пре три дана, био ми је као род"

Мерима Његомир се Надала да ће се Тозовац опоравити: "Са њим сам се чула пре три дана, био ми је као род"

ПРЕДРАГ Живковић Тозовац преминуо је данас у 85. години од последица корона вируса. Иако су многи мислили да ће се опоравити и да његово стање иде на боље, није успео да се избори са опаком короном. Певачица Мерима Његомир је… »
"Тозовац је први и најбољи!" Мирослав Илић тугује због смрти колеге

"Тозовац је први и најбољи!" Мирослав Илић тугује због смрти колеге

ПЕВАЧ Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 85. години од последица короне вируса. Колега Мирослав Илић тужан је због смрти Тозовца кога сматра првим и највећим на нашим просторима. - Он је за мене први и најбољи. Померио је… »
Због Митића је Тозовац постао Звездаш: Дружио се са Џајићем коме је из Америке доносио аспирине

Због Митића је Тозовац постао Звездаш: Дружио се са Џајићем коме је из Америке доносио аспирине

ЛЕГЕНДАРНИ фолк певач Драган Живковић Тозовац изгубио је битку са вирусом корона. После славног глумца Власте Велисављевића, опаки вирус однео је живот још једног ватреног навијача Црвене звезде из јавног живота Србије. "Кривац"… »
Због једног хита Тозовац морао да напусти земљу: По повратку у Србију комунисти су му одузели пасош, али он није одустајао

Због једног хита Тозовац морао да напусти земљу: По повратку у Србију комунисти су му одузели пасош, али он није одустајао

ПЕВАЧ Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 85. години, од последица корона вируса. Иза себе је оставио многе хитове и песме које се радо слушају, а једна од омиљених многима је "Јеремија". Године 1972. пева нумеру „Јеремија“… »
Надимак је крио тајну: Детињство Тозовца је обележила велика трагедија коју дуго није могао да прежали

Надимак је крио тајну: Детињство Тозовца је обележила велика трагедија коју дуго није могао да прежали

ПЕВАЧ Предраг Живковић Тозовац преминуо је јутрос у 85. години. Предраг Живковић Тозовац последњих недеља лечио се од корона вируса, а вест да је преминуо потврдио је његов кум. - Нажалост није издржао, овај ковид га је скроз… »
"Пустите ме кући да умрем!" Тозовац у последњем интервјуу открио да га нико од колега није звао, надао се да ће изаћи из…

"Пустите ме кући да умрем!" Тозовац у последњем интервјуу открио да га нико од колега није звао, надао се да ће изаћи из…

ПЕВАЧ народне музике Предраг Живковић Тозовац (85) преминуо је од вируса корона, а у последњем интервјуу је испричао да би волео да га лекари пусте кући да умре! Предраг је тврдио да је данима психички врло лоше јер му нико не… »
Умро Предраг Живковић Тозовац

Умро Предраг Живковић Тозовац

Нова 06.04.2021
Певач Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 85. години. Предраг Живковић Тозовац последњих недеља лечио се од коронавируса, а вест да је преминуо за “Блиц” је потврдио његов кум. “Нажалост није издржао, овај ковид га је скроз… »

Вести дана »