Povezane vesti
Stanivuković odgovorio Dodiku: To što me zove nedonoščem samo me motiviše da nastavim dalje
Blic 06.04.2021
Gradonačelnik Draško Stanivuković se zahvalio lideru SNSD Miloradu Dodiku što ga je nazvao “političkim nedonoščem” i poručio da ga taj naziv samo više motiviše da nastavi dalje. Naime, Dodik je pre nekoliko dana, komentarišući aktuelna dešavanja u… »
Stanivuković odgovorio Dodiku: "To što me zove nedonoščem samo me motiviše da nastavim dalje!"
Večernje novosti 06.04.2021
GRADONAČELNIK Banjaluke Draško Stanivuković se zahvalio lideru SNSD Miloradu Dodiku što ga je nazvao “političkim nedonoščem” i poručio da ga taj naziv samo više motiviše da nastavi dalje. Naime, Dodik je pre nekoliko dana, komentarišući aktuelna… »
Vesti dana »

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku, izazvao cunami i vulkansku erupciju
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 216 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 29 povezanih

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
Danas pre 3 satajoš 22 povezane

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 4 satijoš 18 povezanih