Повезане вести
Звезда и Партизан нису реална прича - Пешић: Црно-бели не треба да ме зову, већ...
Вечерње новости 06.04.2021
СВЕТИСЛАВ Пешић се поново нашао у центру пажње уласком у Кућу славних ФИБА. Писало се да би прекаљени стручњак могао у Партизан, а он открива да су га поред црно-белих звали и са Малог Калемегдана. -Неке ваше колеге слушају… »
Пешића звали и звезда и Партизан, он размишља о повлачењу? Одбио их истим речима, можда је ово крај!
Мондо 06.04.2021
Ја нисам дугорочно решење за Партизан и не треба да будем. Ја нисам дугорочно решење за Партизан и не треба да будем Светислав Пешић је једно од највећих имена наше и европске кошарке, од недавно и члан куће славних. Његово… »
Вести дана »

Из сенке на чело Републике Српске, ко је Ана Тришић Бабић? Од новинара до председника: Богата биографија наследнице Милорада Додика
Блиц пре 1 сатјош 3 повезане

Блиц сазнаје: Ђорђе З. (21) признао да је убио Филипа Ивановића у Београду на води: Помагао му Марко П. (18), ево како су испланирали ликвидацију
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 3 сатајош 1 повезана