Povezane vesti
"Miki Milane" vs "Jutro je": Muž Nade Topčagić bez dlake na jeziku: "Vera Matović je luda ako misli da je njena pesma…
Blic 06.04.2021
Pesme "Miki Milane" iz 2009. i "Jutro je" iz 1990. godine trenutno su dva najveća hita u Srbiji. I dok svi na društvenim mrežama pevaju pesmu Vere Matović "Miki Milane", za ponovni uspeh pesme Nade Topčagić "Jutro je" najzaslužniji je fudbaler Zlatan… »
"Ja sam glavna zvezda" Vera Matović udarila na Nadino ''Jutro je'': Moja pesma je popularnija!
Večernje novosti 06.04.2021
NAJPOPULARNIJE pevačice u Srbiji trenutno su Nada Topčagić i Vera Matović, zahvaljujući hitovima koje su otpevale, a koji su postali viralni na društvenim mrežama. Hit pevačice Nade Topčagić, "Jutro je", postao je planetarni hit zbog Zlatana… »
Vesti dana »
NPS Kragujevac: ,,Dašićev i Vučićev grad budućnosti na klizištu“
Glas Šumadije pre 2 minutajoš 30 povezanih
Čubrilo upravo dao novu prognozu: Padavine staju do nedelje, a ovako će biti na startu decembra
Nova pre 3 satajoš 28 povezanih
„Šta radite? Pa, ode vam čovek“: Odborniku „Kreni-promeni“ muškarac pokušao da otme telefon u „ćacilendu“, a pogledajte reakciju policije VIDEO
Nova pre 57 minutajoš 18 povezanih
Milivojević (DS): Pokušaj gašenja Tužilaštva za organizovani kriminal je „otvoreni napad na ustavni poredak“
Serbian News Media pre 2 satajoš 12 povezanih
Predsednik DR Kongo Čisekedi razgovarao sa Vučićem: Uzjamno poštovanje za teritorijalni integritet
Beta pre 2 satajoš 31 povezana