Povezane vesti

Kada kupujete stranu obratite pažnju makar na ove dve stvari

Kamatica pre 8 dana
Nedavno smo imali vest da cena kvadrata u Beogradu neumoljivo raste i da je na četvrtom mestu među najskupljim gradovima u Evropi. Ekspert za visokogradnju Marko Marinković ističe da bi trebalo da kvalitet prati cenu, ali to nekada nije slučaj… »

"Temelj i konstrukcija, a ne pozlaćene česme": Šta je bitno pri kupovini stana?

B92 pre 9 dana
Beograd -- Kada se kupuje stan gleda se sve – od ulaza u zgradu do krova. Međutim, ima mnogo stvari koje ne vidimo, a važne su. Ekspert za visokogradnju Marko Marinković kaže da to da li imate zlatne kvake ili pozlaćene česme nije bitno pri… »

Kupujete stan? Na ovo morate da obratite da obratite pažnju, a mnogo je važnije od lokacije

Večernje novosti pre 8 dana
KADA se kupuje stan gleda se sve – od ulaza u zgradu do krova. Međutim, ima mnogo stvari koje ne vidimo, a važne su. Ekspert za visokogradnju Marko Marinković rekao je da to da li imate zlatne kvake ili pozlaćene česme nije bitno pri kupovini… »

Kako kupiti kvalitetan stan i da li su predratne zgrade bolje od novih: Ne gledajte zlatne kvake, već konstrukciju!

Mondo pre 9 dana
Кada se kupuje stan gleda se sve - od ulaza u zgradu do krova. Međutim, ima mnogo stvari koje ne vidimo, a važne su. Кada se kupuje stan gleda se sve - od ulaza u zgradu do krova. Međutim, ima mnogo stvari koje ne vidimo, a važne su. Nedavno smo… »

Cene kvadrata i dalje rastu - na šta obratiti pažnju prilikom kupovine stana

RTV pre 9 dana
BEOGRAD - Kada se kupuje stan gleda se sve – od ulaza u zgradu do krova. Međutim, ima mnogo stvari koje ne vidimo, a važne su. Ekspert za visokogradnju Marko Marinković kaže za RTS da to da li imate zlatne kvake ili pozlaćene česme nije bitno pri… »

"Zlatne kvake nisu bitne pri kupovini stana, gledajte temelj i konstrukciju"

RTS pre 9 dana
Kada se kupuje stan gleda se sve – od ulaza u zgradu do krova. Međutim, ima mnogo stvari koje ne vidimo, a važne su. Ekspert za visokogradnju Marko Marinković kaže za RTS da to da li imate zlatne kvake ili pozlaćene česme nije bitno pri kupovini… »

Vesti dana »