Povezane vesti

Merima Isaković optužila Branislava Lečića za pokušaj silovanja pre 43 godine

RTS pre 15 dana
Jedna od najvećih mladih glumačkih zvezda bivše Jugoslavije, danas psihološkinja Merima Isaković, u tekstu za magazin "Nedeljnik" optužila je glumca Branislava Lečića za pokušaj silovanja pre 43 godine. Merima Isaković je bila jedna od najvećih… »

Lečić je Danijeli i Merimi izgovorio istu odvratnu rečenicu

Nova pre 15 dana
Merima Isaković, koja je bila jedna od najvećih mladih glumačkih zvezda Jugoslavije, prvi put posle 43 godine je otvorila dušu za "Nedeljnik" i progovorila o tome kako ju je zlostavljao glumac Branislav Lečić. Kako je ispričala za pomenuti medij… »

“Prestao je kad sam povratila”: Detalji Merimine ispovesti

Nova pre 15 dana
"Bogato sam povratila po sebi. On je odskočio, zapanjen i zbunjen. Kao da je to bio momenat ljudskosti... Čujem dalje svoj glas: 'Molim te, donesi peškir, natopljen vrućom vodom, brzo, brzoooo, uuuh...' On se okretao kao hipnotisan. Doneo je vruć… »

Lečić se ne oseća najbolje posle novih natpisa u medijima

Nova pre 15 dana
Glumica Merima Isaković do detalja je u intervju za magazin "Nedeljnik" opisala kako je njen kolega, glumac Branislav Lečić pre 43 godine pokušao da je siluje. Nakon njene potresne ispovesti, kratkom izjavom oglasio se i Lečićev tim za odnose s… »

Stigao odgovor o Lečiću: Ne oseća se dobro

B92 pre 15 dana
Glumac Branislav Lečić nije se danas obraćao javnosti, a napokon je stigao odgovor nakon optužbe glumice Merime Isaković da je pokušao da je siluje. Lečić danas, tokom čitavog dana, nije bio dostupan za komentar povodom novih optužbi sa… »

"Hvala, Merima, što si održala reč"

B92 pre 15 dana
Glumica Danijela Štajnfeld zahvalila se koleginici Merimi Isaković, koja je takođe nakon nje, optužila glumca Branislava Lečića za pokušaj silovanja. "Hvala, Merima, što si održala reč", napisala je Štajnfeldova na Instagramu, navodeći da je… »

Glumica Merima Isaković optužila Branislava Lečića za silovanje pre 43 godine

Slobodna Evropa pre 15 dana
Merima Isaković, nekadašnja istaknuta mlada glumica bivše Jugoslavije, a danas klinički psiholog, optužila je glumca Branislava Lečića, da ju je silovao pre 43 godine. Isaković je takvu optužbu javno iznela u ispovesti za poslednji broj magazine… »

Merima Isaković optužila Branislava Lečića za silovanje

Radio 021 pre 15 dana
Jedna od najvećih mladih glumačkih zvezda bivše Jugoslavije, danas psihološkinja Merima Isaković, u tekstu za magazin "Nedeljnik" optužila je glumca Branislava Lečića da ju je silovao pre 43 godine. Merima Isaković je bila jedna od najvećih… »

Lečić se ne oseća dobro nakon današnjih optužbi za silovanje, do daljeg se neće oglašavati

Radio 021 pre 14 dana
Glumac Branislav Lečić nije se oglašavao povodom optužbi jedne od najvećih mladih glumačkih zvezda bivše Jugoslavije Merime Isaković da ju je silovao pre 43 godine. Njegov PR tim saopštio je da se glumac, zbog današnjih navoda u medijima, "ne… »

Laušević i ja ljubavnici? Svi su to mislili: Otkrila da li se zbog Žarka razvela i kako ga je samo ona zvala!

Mondo pre 14 dana
I dalje pamti njihov potresan razgovor u zatvoru. "Da mi nije bilo kolica, ukrala bih ga i odvela na ostrvo" I dalje pamti njihov potresan razgovor u zatvoru. "Da mi nije bilo kolica, ukrala bih ga i odvela na ostrvo" Merima Isaković i Žarko Laušević… »

Merima može da bude Danijelin svedok protiv Lečića

Nova pre 14 dana
Glumica Merima Isaković, koja je u ispovesti za "Nedeljnik" optužila svog kolegu Branislava Lečića za seksualno zlostavljanje, neće moći da ga krivično goni za ono što je preživela, ali je zato spremna da svedoči u korist glumice Danijele… »

Ponovo se oglasila Danijela Štajnfeld FOTO

B92 pre 14 dana
Glumica Danijela Štajnfeld, koja je optužila glumca branislava Lečića da ju je silovao, ponovo se oglasila. Podsetimo, ona je danas pružila podršku nekadašnjoj glumici Merimi Isaković, koja je danas javno prvi put otkrila da ju je Lečić, kako… »

Slučaj Branislav Lečić, optužbe: 2

B92 pre 14 dana
Dve glumice su do sada optužile Branislava Lečića za silovanje ili pokušaj silovanja. Glumica Danijela Štajnfeld je krajem marta otkrila je identitet svog silovatelja, optuživši glumca Branislava Lečića. Sada se oglasila i glumica Merima… »

Ko je Merima Isaković? Težak životni put glumice koja je optužila Lečića za pokušaj silovanja

B92 pre 14 dana
Bivša glumica Merima Isaković juče je, posle više decenija, iznela u javnost stravične tvrdnje o glumcu Branislavu Lečiću, koga je optužila za pokušaj silovanja. Naime, ona je, poput glumice Danijele Štajnfeld, odlučila da u javnost iznese… »

Ovog puta Lečić bez komentara

B92 pre 14 dana
Nakon tvrdnje glumice Merime Isaković da ju je Branislav Lečić seksualno napastvovao, glumac se još nije oglasio u javnosti. Nakon što je glumica Merima Isaković javno optužila Branislava Lečića za pokušaj silovanja, redakcija B92.net pokušala… »

Lečić bez komentara na optužbe Merime Isaković

RTS pre 14 dana
Iz PR tima glumca Branislava Lečića saopšteno je da se zbog današnjih navoda u medijima, Branislav Lečić ne oseća zdravstveno najbolje i da se zbog toga neće obraćati javnosti. Iz Lečićevog tima je saopšteno da "kao što je naveo i ranije… »

Još jedna glumica optužila Lečića da ju je seksualno napastvovao

B92 pre 14 dana
Posle glumice Danijele Štajnfeld, glumica Merima Isaković izašla je u javnost i u jezivoj ispovesti otkrila gnusne detalje, optuživši Branislava Lečića da ju je seksualno napastvovao. Nekada velika zvezda, Merima Isaković, glumica koja je sa 16 i… »

Branislavu lečiću pozlilo: Zamolio da ga niko ne uznemirava, ne oseća se dobro

Blic pre 14 dana
Zdravstveno stanje glumca Branislava Lečića je pogoršano, što je potvrdio njegov PR tim. Glumac se u poslednje vreme u žiži javnosti zbog optužbi glumica da ih je silovao. Naime, nedavno je Danijela Štajnfeld pred sudom izjavima da se to desilo u… »

Branislavu Lečiću je pozlilo: Do daljnjeg ne želi da se obraća javnosti povodom optužbi o silovanjima

Noizz pre 14 dana
Zdravstveno stanje glumca Branislava Lečića je pogoršano, što je potvrdio i njegov PR tim. Glumac se u poslednje vreme u žiži javnosti zbog optužbi glumica da ih je silovao. Naime, nedavno je Danijela Štajnfeld pred sudom izjavima da se to desilo… »

Lečiću nije dobro: Prva poruka glumca posle novih optužbi za silovanje!

Mondo pre 14 dana
Glumac se ne oseća dobro. Glumac se ne oseća dobro. Glumica Merima Isaković objavila je delove svoje knjige o zlostavljanju, u kojoj nije želela da imenuje zlostavljača koji ju je napao kada je imala samo 18 godina, 1978. godine. Međutm, nedavno je… »

PR tim Branislava Lečića: Ne oseća se dobro, do daljeg se neće obraćati javnosti

N1 Info pre 14 dana
Glumac Branislav Lečić nije se oglašavao povodom optužbi psihološkinje i jedne od najvećih mladih glumačkih zvezda bivše Jugoslavije Merime Isaković da ju je silovao pre 43 godine. Njegov PR tim saopštio je da se glumac, zbog današnjih navoda u… »

Seksualno zlostavljanje u Srbiji: Ko sve optužuje glumca Branislava Lečića za silovanje i šta on na to kaže

Radio 021 pre 14 dana
Samo dve nedelje nakon što je glumica Danijela Štajnfeld optužila glumca Branislava Lečića da ju je 2012. godine silovao, još jedna Lečićeva koleginica, jugoslovenska zvezda Merima Isaković, optužila ga je za silovanje za koje tvrdi da se… »

Lečić se ne oseća dobro: Prvo oglašavanje glumca nakon novih optužbi za silovanje Merime Isaković

Večernje novosti pre 14 dana
GLUMAC Branislav Lečić danas, tokom čitavog dana, nije bio dostupan za komentar povodom novih optužbi sa seksualno zlostavljanje - ovaj put optužila ga je koleginica Merima Isaković, koja je navela da ju je glumac napastvovao 1978. godine, kada je… »

Advokat Vujačić detaljno objasnio: Slučaj Merime Isaković zastareo - neće moći da svedoči protiv Lečića

Večernje novosti pre 14 dana
GLUMICA Merima Isaković optužila je Branislava Lečića za zlostavljanje, nakon čega se pokrenulo pitanje koliko novi slučaj "pojačava" optužbe protiv glumca u slučaju Danijele Štajnfeld. Merima Isaković objavila je delove svoje knjige o… »

Merima Isaković se oglasila za "Novosti": Ako me pozovu, svedočiću protiv Lečića - ne poznajem Danijelu Štajnfeld

Večernje novosti pre 14 dana
GLUMICA Merima Isaković kaže da je spremna da svedoči protiv Branislava Lečića, za koga u ispovesti "Nedeljniku" tvrdi da je pokušao da je siluje 1978. godine, a koga je njena koleginica Danijela Štajnfeld u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu… »

Merima Isaković: "Svedočiću protiv Lečića ako me pozovu"

B92 pre 14 dana
Glumica Merima Isaković kaže da je spremna da svedoči protiv Branislava Lečića, za koga tvrdi da ju je seksualno napastvovao 1978. godine, a koga je njena koleginica Danijela Štajnfeld u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu optužila za silovanje… »

Država ne može da goni Lečića zbog Merime Isaković

Nova pre 14 dana
Merima Isaković, koja je svojevremeno bila jedna od najvećih mladih glumačkih zvezda Jugoslavije, u potresnoj ispovesti za list "Nedeljnik" govorila je o tome kako ju je seksualno zlostavljao glumac Branislav Lečić 1978. godine. Kako portal Nova.rs… »

Svedočiću protiv Lečića! Oglasila se Merima Isaković, prva izjava nakon optužbi protiv glumca

Mondo pre 14 dana
Glumica se oglasila prvi put nakon intervjua u kojem je ispričala da je bila žrtva zlostavljanja glumca Branislava Lečića. Glumica se oglasila prvi put nakon intervjua u kojem je ispričala da je bila žrtva zlostavljanja glumca Branislava Lečića… »

Merimin slučaj je zastareo, neće moći ni da svedoči protiv Lečića! Advokat za mondo otkriva sve o novoj optužbi

Mondo pre 14 dana
Glumica Merima Isaković optužila je Branislava Lečića za zlostavljanje, nakon čega se pokrenulo pitanje koliko novi slučaj "pojačava" optužbe protiv glumca u slučaju Danijele Štajnfeld. Glumica Merima Isaković optužila je Branislava Lečića… »

"Svedočiću protiv Lečića ako me pozovu": Merima Isaković za "Blic", prva izjava posle optužbe za pokušaj silovanja…

Blic pre 14 dana
Glumica Merima Isaković kaže za "Blic" da je spremna da svedoči protiv Branislava Lečića, za koga u ispovesti "Nedeljniku" tvrdi da je pokušao da je siluje 1978. godine, a koga je njena koleginica Danijela Štajnfeld u Višem javnom tužilaštvu u… »

Radmila Živković za mondo o optužbama protiv lečića: Nisam iznenađena, ko zna čega tu sve ima!

Mondo pre 14 dana
Nakon što je glumica Merima Isaković objavila da je Branislav Lečić silovao pre 43 godine, reagovale su i kolege glumci. Nakon što je glumica Merima Isaković objavila da je Branislav Lečić silovao pre 43 godine, reagovale su i kolege glumci… »

Prestao je tek kad sam povratila po sebi: Šokantna ispovest Merime Isaković o Lečiću: Čak i tad je pitao "je l me…

Blic pre 14 dana
Glumica Merima Isaković je u velikoj ispovesti "Nedeljniku" do sitnih detalja ispričala sve o kobnom susretu sa kolegom Branislavom Lečićem 1978. godine, tokom kojeg ju je Lečić, kako tvrdi, seksualno napao i pokušao da je siluje. Merima Isaković… »

Lečić me pozvao i plakao - "merimice, izvini!": Glumica otkrila zašto je progovorila posle 43 godine i šta joj je obećao

Mondo pre 14 dana
Glumica Merima Isaković optužila je Branislava Lečića za zlostavljanje zbog navodnog napada koji se dogodio 1978. godine kada je ona imala svega 18 godina. Glumica Merima Isaković optužila je Branislava Lečića za zlostavljanje zbog navodnog napada… »

"Hvala što si održala reč": Danijela Štajnfeld se obratila Merimi Isaković nakon potresne ispovesti o Lečićevom…

Blic pre 15 dana
Danijela Štajnfeld, koja je glumca Branislava Lečića optužila za silovanje, oglasila se nakon potresne ispovesti koleginice Merime Isaković, koja je navela da ju je Lečić seksualno zlostavljao kada je imala 18 godina. - Hvala Merima, što si… »

Merima Isaković optužila Branislava Lečića za silovanje od prije 43 godine

Al Jazeera pre 15 dana
Nekadašnja mlada glumačka zvijezda izjavila je da osjeća moralnu obavezu da to javno objavi kao podršku glumici Danijeli Štajnfeld i ostalim žrtvama. Merima Isaković, jedna od najvećih mladih glumačkih zvijezda bivše Jugoslavije, danas… »

Glumica Merima Isaković se prvo Gagi Nikoliću poverila o silovanju: Rekla sam mu da je to Lečić, a on me je ohrabrio

Noizz pre 15 dana
Merima Isaković juče je, posle više decenija, iznela stravične tvrdnje o glumcu Branislavu Lečiću, te ga je, poput koleginice Danijele Štajnfeld optužila za seksualno napastvovanje. Glumica, rođena 1959. godine, svojevremeno je važila za jednu… »

Biografija Merime Isaković: Životna tragedija zvezde SFRJ

Nova pre 15 dana
Merima Isaković bila je zvezda jugoslovenskog filma. Nezaboravne su njene uloge u filmovima “Ljubav i bjes” (1978), “Jovana Lukina” (1979), “Neka druga žena”(1980)… Nesvakidašnji talenat dokazala je i na pozorišnim daskama. Merima je… »

Merima Isaković optužila Branislava Lečića za silovanje pre 43 godine

Danas pre 15 dana
Jedna od najvećih mladih glumačkih zvezda bivše Jugoslavije, danas psihološkinja Merima Isaković u tekstu za magazin „Nedeljnik“ optužila je glumca Branislava Lečića da ju je silovao pre 43 godine. Merima Isaković je bila jedna od najvećih… »

Ko je Merima, glumica koji je optužila lečića za silovanje: Ostala nepokretna posle nesreće, danas živi na Novom Zelandu

Mondo pre 15 dana
Imala je 21 godinu kada je doživela tešku saobraćajnu nesreću i ostala nepokretna. Danas živi na Novom Zelandu i radi kao klinički psiholog. Imala je 21 godinu kada je doživela tešku saobraćajnu nesreću i ostala nepokretna. Danas živi na Novom… »

Oglasila se Danijela Štajnfeld: Glumica na Instagramu komentarisala nove optužbe protiv Lečića

Mondo pre 15 dana
Glumica Danijela Štajnfeld zahvalila se koleginici Merimi Isaković, koja je takođe nakon nje, optužila glumca Branislava Lečića za silovanje. Glumica Danijela Štajnfeld zahvalila se koleginici Merimi Isaković, koja je takođe nakon nje, optužila… »

Ko je merima Isaković - glumica koja tvrdi da ju je lečić silovao? Predviđali joj veliku karijeru - nakon nesreće ostala…

Večernje novosti pre 15 dana
MERIMA Isaković, posle više decenija, iznela je stravične tvrdnje o glumcu Branislavu Lečiću i, poput koleginice Danijele Štajnfeld, optužila za navodno silovanje. Glumica, rođena 1959. godine, svojevremeno je važila za jednu od najlepših… »

Hvala, Merima, što si održala reč! Danijela Štajnfeld se zahvalila glumici što je Lečića optužila za silovanje

Večernje novosti pre 15 dana
GLUMICA Danijela Štajnfeld zahvalila se koleginici Merimi Isaković, koja je takođe nakon nje, optužila glumca Branislava Lečića za silovanje. - Hvala Merima, što si održala reč - napisala je Štajnfeldova na Instagramu, navodeći da je još jedna… »

Merima Isaković: Branislav Lečić me je silovao 1978.

Dnevnik pre 15 dana
BEOGRAD: Nekadašnja glumica Merima Isaković optužila je glumca Branislava Lečića, koji se suočava sa optužbom za silovanje koleginice Danijele Štajnfeld za silovanje, da ju je seksualno napastvovao pre 43 godine. Isaković je tvrdnju da ju je… »

Merima Isaković optužila Branislava Lečića za silovanje pre 43 godine

N1 Info pre 15 dana
Psihološkinja i jedna od najvećih mladih glumačkih zvezda bivše Jugoslavije Merima Isaković optužila je, u ispovesti "Nedeljniku", glumca Branislava Lečića da ju je silovao pre 43 godine. Isaković je bila jedna od najvećih mladih glumačkih… »

Još jedna glumica optužila Branislava Lečića za silovanje

Sputnik pre 15 dana
Nekadašnja glumica Merima Isaković optužila je glumca Branislava Lečića, koji se suočava sa optužbom za silovanje koleginice Danijele Štajnfeld za silovanje, da ju je seksualno napastvovao pre 43 godine. Isaković je tvrdnju da ju je Lečić… »

Ko je merima Isaković koja je optužila lečića za silovanje: Mlada glumačka zvezda Jugoslavije, u 21. preživela veliku…

Blic pre 15 dana
Merima Isaković juče je, posle više decenija iznela stravične tvrdnje o glumcu Branislavu Lečiću, te ga je, poput koleginice Danijele Štajnfeld optužila za silovanje. Glumica, rođena 1959. godine, svojevremeno je važila za jednu od najlepših… »

Legendarna glumica progovorila o lečiću: Bila je zvezda, pa ostala nepokretna, otkrila sve posle 40 godina!

Večernje novosti pre 15 dana
MERIMA Isaković, glumica koja je sa 16 i po godina upisala Akademiju i ostvarila više briljantnih uloga, doživela je stravičan udes sa samo 21 godinom i ostala nepokretna. Danas živi u Australiji, radi kao psiholog ali pamti dešavanja iz Srbije… »

Vesti dana »