Povezane vesti
Dnevni horoskop za četvrtak, 8. april
Moj Novi Sad 08.04.2021
Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za današnji dan. Koncentracija vam je danas na visokom nivou. Aktivnost na polju komunikacija može vam poslužiti za lične ciljeve, a posebno ljubavnom planu. Pripazite, verovatno ne primećujete da voljena osoba pokušava… »
Horoskop za četvrtak, 8. April: Lav može iz korena promeniti profesionalni put; Škorpiju čeka emotivna turbulencija
Večernje novosti 08.04.2021
SAZNAJTE šta vas danas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje. OVAN Koncentracija vam je danas na visokom nivou. Aktivnost na polju komunikacija može vam poslužiti za lične ciljeve, a posebno ljubavnom… »
Vesti dana »
Benzin u narednih sedam dana skuplji za dva dinara, cena evrodizela nepromenjena
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 34 povezane
Razorni zemljotresi u Venecueli: 589 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
BBC News pre 1 satjoš 57 povezanih
Uhapšeno troje zbog sumnje da su početkom meseca bacili bombu na kuću na Novom Beogradu
N1 Info pre 45 minutajoš 38 povezanih
Radić: „Napustio sam zemlju kada su objavili snimke moje maloletne kćerke na televiziji“
Serbian News Media pre 3 satajoš 16 povezanih
Ovo je trenutno najteži toplotni talas koji je pogodio Evropu, ali najgore tek dolazi: Naučnici otkrili šta se promenilo
Nova pre 5 satijoš 44 povezane