Povezane vesti

Zbog rasterećenja male mature: Prosvetni sindikati za ukidanje kombinovanog testa

Večernje novosti 08.04.2021
UNIJA sindikata prosvetnih radnika Srbije smatra da bi ukidanje kombinovanog testa na završnom ispitu znatno doprinelo rasterećenju polaganja male mature. - Bila bi to, ne tako mala olakšica malim maturantima, na koje trenutna epidemiološka situacija… »

Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije: Ukinite kombinovani test

B92 08.04.2021
Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije saopštila je danas da bi ukidanje kombinovanog testa znatno doprinelo rasterećenju polaganja male mature. Kažu da je školovanje u uslovima pandemije uticalo na to da đacima nedostaje kontinuitet u radu, koji… »

Sindikat za ukidanje kombinovanog testa na maloj maturi

RTV 08.04.2021
BEOGRAD - Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije smatra da bi ukidanje kombinovanog testa na završnom ispitu znatno doprinelo rasterećenju polaganja male mature. "Bila bi to, ne tako mala olakšica malim maturantima, na koje trenutna epidemiološka… »

Sindikat za ukidanje kombinovanog testa na maloj maturi

Dnevnik 08.04.2021
BEOGRAD: Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije smatra da bi ukidanje kombinovanog testa na završnom ispitu znatno doprinelo rasterećenju polaganja male mature. "Bila bi to, ne tako mala olakšica malim maturantima, na koje trenutna epidemiološka… »

Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije zatražila ukidanje kombinovanog testa

Danas 08.04.2021
Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije saopštila je danas da bi ukidanje kombinovanog testa znatno doprinelo rasterećenju polaganja male mature, jer je školovanje u uslovima pandemije uticalo na to da đacima nedostaje kontinuitet u radu, koji ima… »

Vesti dana »