Povezane vesti

Visoki Dečani svrstani na listu najugroženijih lokaliteta

RTV pre 8 dana
BRISEL - Manastir Srpske pravoslavne crkve na Kosovu i Metohiji Visoki Dečani svrstan je na listu sedam najugroženijih lokaliteta u Evropi za 2021. godinu, objavila je danas pan-evropska federacija za očuvanje kulturnog nasleđa Evropa Nostra. Lista… »

Visoki Dečani među sedam najugroženijih lokaliteta kulturnog nasleđa Evrope

N1 Info pre 8 dana
Manastir Visoki Dečani uvršten je na listu jednog od najugroženijih lokaliteta kulturnog nasleđa Evrope za 2021. godinu. Organizacija Europa Nostra, koja aktivno deluje u oblasti nasleđa više od pedeset godina, u preko četrdeset zemalja Evrope… »

Visoki Dečani među sedam najugroženijih lokaliteta u Evropi

Nova pre 8 dana
Manastir Visoki Dečani uvršten je na listu najugroženijih lokaliteta kulturnog nasleđa Evrope za 2021. godinu. Organizacija Europa Nostra, koja aktivno deluje u oblasti nasleđa više od pedeset godina, u preko četrdeset zemalja Evrope objavila je… »

Visoki Dečani među sedam najugroženijih: Manastir SPC svrstan je na listu lokaliteta koji su u najvećoj opasnosti u Evropi

Večernje novosti pre 8 dana
MANASTIR Srpske pravoslavne crkve na KiM Visoki Dečani svrstan je na listu sedam najugroženijih lokaliteta u Evropi za 2021. godinu, objavila je danas pan-evropska federacija za očuvanje kulturnog nasleđa Evropa Nostra. Lista sedam najugroženijih… »

Vesti dana »