Повезане вести

Није све ни у ''трипл-даблу'', Јокић је синоћ заслужио критике, ево шта му тренер замера!

Није све ни у ''трипл-даблу'', Јокић је синоћ заслужио критике, ево шта му тренер замера!

Спортске.нет 12.04.2021
Денвер Нагетси су синоћ доживели убедљив пораз на свом терену од Бостон Селтикса резултатом 105:87, пре свега захваљујући очајној игри у последњем кварталу, када нису успевали да дођу до противничког коша. Никола Јокић је… »
Јокић искрен: ‘МВП ме не занима, хоћу прстен!’

Јокић искрен: ‘МВП ме не занима, хоћу прстен!’

Хот спорт 12.04.2021
Занимљива изјава српског аса! Након пораза од Бостона, Никола Јокић имао је занимљиву изјаву. Прво се дотакао саме утакмице. ‘Нисам био фрустриран, то је само утакмица. Нормална утакмица, нормалан дан за мене. Нисмо имали много… »
Јокић сјајан: Денвер коначно поражен!

Јокић сјајан: Денвер коначно поражен!

Хот спорт 12.04.2021
Јокић није могао сам! Денвер је након осам везаних победа у НБА лиги доживео пораз, а поново је сјајну партију имао Никола Јокић. Имао је његов тим предност у већем делу меча, али је Бостон задњу четвртину добио резултатом… »
Јокић: МВП? Ако се деси - деси се

Јокић: МВП? Ако се деси - деси се

Моззарт спорт 12.04.2021
"Пре бих волео да освојимо прстен него да будем МВП. Видећемо", изјавио је Јокић после утакмице са Бостон Селтиксима. После осам везаних победа Денвер Нагетси су доживели пораз од Бостона у својој дворани (87:105). Никола Јокић… »
Тренер "издао" Јокића! Србин демантовао Мајкла Мелоуна: "Не, не, нисам! Био је то нормалан дан за мене". Никола је ово…

Тренер "издао" Јокића! Србин демантовао Мајкла Мелоуна: "Не, не, нисам! Био је то нормалан дан за мене". Никола је ово…

Спортал блиц 12.04.2021
су касно синоћ претрпели пораз од Бостона и тиме прекинули серију од осам победа у низу, иако је опет уписао трипл-дабл. Кључна је била последња деоница, коју су Селтикси добили са невероватних 31:8! Тренер Нагетса … »
Јокићева невероватна 3/4 за нови трипл-дабл: Шокантан пораз Денвера од Бостона (ВИДЕО)

Јокићева невероватна 3/4 за нови трипл-дабл: Шокантан пораз Денвера од Бостона (ВИДЕО)

Вести онлине 12.04.2021
Кошаркаши Денвера изгубили су на свом паркету од Бостона са 105:87, у наставку НБА лиге. У 19. овосезонском поразу Нагетса, којим су прекинули победнички низ од осам узастопних тријумфа, Никола Јокић остварио је трипл-дабл уцинак… »
Тренер се наљутио на Јокића због једне ствари: Никола, не можеш тако, фрустриран си!

Тренер се наљутио на Јокића због једне ствари: Никола, не можеш тако, фрустриран си!

Мондо 12.04.2021
И њега је изнервирао... И њега је изнервирао... Бриљирао је Никола Јокић и претходне ноћи против Бостона, повео Денвер до вођства од 14 разлике, али онда се његова екипа потпуно "угасила". Није помогао трипл-дабл српског… »
Оваквог Јокића нисмо гледали! У 20. минуту дао први поен, а онда се разљутио и направио невероватан трипл-дабл!

Оваквог Јокића нисмо гледали! У 20. минуту дао први поен, а онда се разљутио и направио невероватан трипл-дабл!

Спортал блиц 12.04.2021
су са 105:87 изгубили од Бостон Селтикса, а нову одличну партију имао је . Иако је слабијим ритмом Србин отпочео меч, завршио га је трипл-даблом, 55. у НБА каријери, 14. ове сезоне. Јокић је у утакмици против Селтикса имао 17… »
Бостон бољи од Денвера, нови трипл-дабл Јокића

Бостон бољи од Денвера, нови трипл-дабл Јокића

Данас 11.04.2021
Кошаркаши Бостона победили су вечерас у гостима Денвер са 105:87 (16:27, 29:24, 29:28, 31:8), и тако забележили 28. победу у првенству. Бостон су до победе предводили Џејсон Тејтум са 28 поена и 10 скокова, и Џејлен Браун са 20… »

Вести дана »