Povezane vesti
Iz zadruge bežao zbog Tare, ali i ivane: Ša konačno sve priznao, zbog gostovanja Bulata je lupao po Beloj kući i peo se na…
Blic 12.04.2021
Tokom večeri, Fran Pujas i Nenad Aleksić su razgovarali u dvorištu zbog njegove situacije sa Tarom Simov. Naime, Ša se nakon bežanja zbog Tare vratio u rijaliti i odmah porazgovarao sa drugom. "Ja sam bio super, ali ona sada neće ništa sa mnom, a… »
Ša se vratio u rijaliti: Tara pominje njegovu ženu i tajne poruke, rekla da joj je dosadio, pa mu se uvukla u krevet
Blic 11.04.2021
Tari Simov i Nenadu Aleksić Ša nikako ne ide da pronađu zajednički jezik, posvađali su se nakon njegovog povratka u rijaliti, a sada su se umešali i ostali zadrugari, koji su stali na stranu repera. "Ja dođem da je poljubim, ona sklanja glavu, kao… »
Ša beži iz rijalitija zbog Tare: Oženjeni reper van sebe preskače ogradu, a ona mu se smeje: "Druže, zašto blejiš na…
Blic 11.04.2021
Nakon žestoke svađe Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, on se ponovo našao na krovu u ekonomskom dvorištu, tražeći da ga izvedu, jer ne može da izdrži njen bes. "Brate, neka me izvedu, ne mogu više ovo, da me ovako j**e u mozak! Ja nisam taj lik… »
Vesti dana »

Vučić: Imamo 104 dopisa studenata koji sa Medicinskog fakulteta hoće da pređu na VMA
NIN pre 52 minutajoš 17 povezanih

„Dan pre pada nadstrešnice usvojen izveštaj da je projekat rađen po instrukcijama Predsedništva“: Anketna komisija saopštila najnovija saznanja
Nedeljnik pre 1 satjoš 9 povezanih

Mozzartov analitičar otkriva zašto su kartoni potcenjena igra
Sport klub pre 27 minutajoš 34 povezane

BLOG UŽIVO U toku celodnevni studentski protest u Šapcu: Pešaci, biciklisti i bajkeri stigli iz cele Srbije
Nova pre 32 minutajoš 20 povezanih

Vremenska prognoza za 1. jun 2025: Sutra pretežno sunčano i toplo vreme
Beta pre 2 satajoš 24 povezane