Повезане вести

Из задруге бежао због Таре, али и иване: Ша коначно све признао, због гостовања Булата је лупао по Белој кући и пео се на кров…

Из задруге бежао због Таре, али и иване: Ша коначно све признао, због гостовања Булата је лупао по Белој кући и пео се на кров…

Блиц 12.04.2021
Током вечери, Фран Пујас и Ненад Алексић су разговарали у дворишту због његове ситуације са Таром Симов. Наиме, Ша се након бежања због Таре вратио у ријалити и одмах поразговарао са другом. "Ја сам био супер, али она сада неће… »
Ша се вратио у ријалити: Тара помиње његову жену и тајне поруке, рекла да јој је досадио, па му се увукла у кревет

Ша се вратио у ријалити: Тара помиње његову жену и тајне поруке, рекла да јој је досадио, па му се увукла у кревет

Блиц 11.04.2021
Тари Симов и Ненаду Алексић Ша никако не иде да пронађу заједнички језик, посвађали су се након његовог повратка у ријалити, а сада су се умешали и остали задругари, који су стали на страну репера. "Ја дођем да је пољубим, она… »
Ша бежи из ријалитија због Таре: Ожењени репер ван себе прескаче ограду, а она му се смеје: "Друже, зашто блејиш на крову"…

Ша бежи из ријалитија због Таре: Ожењени репер ван себе прескаче ограду, а она му се смеје: "Друже, зашто блејиш на крову"…

Блиц 11.04.2021
Након жестоке свађе Таре Симов и Ненада Алексића Ша, он се поново нашао на крову у економском дворишту, тражећи да га изведу, јер не може да издржи њен бес. "Брате, нека ме изведу, не могу више ово, да ме овако ј**е у мозак! Ја… »

Вести дана »