Povezane vesti

Svet: Za 24 sata obolelo 567.000 ljudi; SAD: Trudnicama i porodiljama preporučuju Fajzer i Modernu

RTV 13.04.2021
NJUJORK, SIDNEJ, TEL AVIV - Američka kompanija "Džonson i Džonson" saopštila je danas da odlaže upotrebu svoje vakcine protiv korona virusa u Evropi u trenutku dok se vodi istraga o vezi između retke pojave krvnih ugrušaka i njihove vakcine u SAD… »

EU do leta prihvata sve vakcine protiv koronavirusa

Politika 13.04.2021
BRISEL – Digitalni zeleni sertifikati, koji bi trebalo da postanu operativni u EU do početka leta, biće izdavani za sve vakcine protiv Kovid-19, a moći će da ih poseduju i građani trećih zemlja, poručeno je danas iz Brisela. Evropski komesar za… »

Aviokompanije i sertifikati EU u pokušaju pokretanja turizma

Politika 13.04.2021
BRISEL – Aviokompanije bi mogle da izvrše kontrolu novih kovid sertifikata Evropske unije pre nego što dozvole putnicima da se ukrcaju tokom godišnjih odmora na leto, izjavio je danas evropski komesar za pravosuđe Didije Rejnders, u terenutku dok… »

EU najavljuje da će putovanja biti moguća sa svim vakcinama

Kamatica 13.04.2021
Evropski komesar za pravosuđe, Didije Rejnders, u debati pred Odborom za slobode i pravosuđe Evropskog parlamenta, kaže da je osnovni cilj digitalnih zelenih sertifikata da olakšaju slobodno kretanje u EU i pomognu građanima da vrate svoje pravo… »

Henkok pozdravio izuzetno postignuće vakcinacije u Britaniji

Dnevnik 13.04.2021
LONDON: Britanski ministar zdravlja Met Henkok pozdravio je izuzetno postignuće programa vakcinacije u Velikoj Britaniji do sada. On je rekao u donjem domu parlamenta da ga raduje što može da saopšti da je širom zemlje ispunjen cilj da se vakcina… »

Evropska komisija predlaže sertifikate EU za sve vakcine i za građane trećih zemalja

RTS 13.04.2021
Digitalni zeleni sertifikati, koji bi trebalo da postanu operativni u EU do početka leta, biće izdavani za sve vakcine protiv kovid-19, a moći će da ih dobiju i građani trećih zemlja, poručeno je iz Brisela. Evropski komesar za pravosuđe Didije… »

Evropski komesar: Sertifikati EU važiće za sve vakcine protiv koronavirusa

N1 Info 13.04.2021
Digitalni zeleni sertifikati, koji bi trebalo da postanu operativni u EU do početka leta, biće izdavani za sve vakcine protiv kovida-19, a moći će da ih poseduju i građani trećih zemlja, poručeno je iz Brisela. Navodi se da će se sertifikati… »

Sertifikati EU važiće za sve vakcine protiv koronavirusa

Nova 13.04.2021
Digitalni zeleni sertifikati, koji bi trebalo da postanu operativni u EU do početka leta, biće izdavani za sve vakcine protiv kovida-19, a moći će da ih poseduju i građani trećih zemlja, poručeno je iz Brisela. Navodi se da će se sertifikati… »

Sertifikati Evropske unije za sve vakcine i za građane trećih zemalja

Glas Zapadne Srbije 13.04.2021
Digitalni zeleni sertifikati, koji bi trebalo da postanu operativni u Evropskoj uniji do početka leta, biće izdavani za sve vakcine protiv kovida, a moći će da ih poseduju i građani trećih zemlja, poručeno je danas iz Brisela. Evropski komesar za… »

Sjajna vest! Put u zemlje EU biće moguć sa bilo kojom vakcinom! Evropska komisija dala zvaničan predlog, evo od kada će…

Blic 13.04.2021
Digitalni zeleni sertifikati, koji bi trebalo da postanu operativni u EU do početka leta, biće izdavani za sve vakcine protiv kovid-19 koje su odobrene na nivou Evropske unije, ali će svaka zemlja članica pojedinačno imati mogućnost da donese… »

Putovanje u EU sa bilo kojom vakcinom: Evo kako će funkcionisati "zeleni pasoši"

Mondo 13.04.2021
Sertifikati će se izdavati besplatno. Sertifikati će se izdavati besplatno. Digitalni zeleni sertifikati, koji bi trebalo da postanu operativni u EU do početka leta, biće izdavani za sve vakcine protiv kovid-19, a moći će da ih poseduju i građani… »

Aviokompanije i sertifikati EU u pokušaju pokretanja turizma

RTV 13.04.2021
BRISEL - Aviokompanije bi mogle da kontrolišu nove kovid sertifikate Evropske unije pre nego što dozvole putnicima da se ukrcaju tokom godišnjih odmora na leto, izjavio je danas evropski komesar za pravosuđe Didije Rejnders, u trenutku dok evropski… »

Obrt u odluci - Ipak ćemo moći u Evropsku Uniju da putujemo sa bilo kojom vakcinom

Noizz 13.04.2021
Iako je u martu bilo priče o tome da ljudi koji su primili kinesku ili rusku vakcinu neće moći da putuju u EU, sada je iz Brisela poručeno da digitalni zeleni sertifikati, koji bi trebalo da postanu operativni u EU do početka leta, biće izdavani za… »

U Evropu ćemo putovati sa bilo kojom vakcinom

Nova 13.04.2021
Digitalni zeleni sertifikati, koji bi trebalo da postanu operativni u EU do početka leta, biće izdavani za sve vakcine protiv kovid-19, a moći će da ih poseduju i građani trećih zemlja, poručeno je iz Brisela. Evropski komesar za pravosuđe, Didije… »

Sertifikati za putovanja po Evropskoj uniji biće izdavani za sve vakcine

Radio 021 13.04.2021
Digitalni zeleni sertifikati, koji bi trebalo da postanu operativni u EU do početka leta, biće izdavani za sve vakcine protiv kovid-19, a moći će da ih poseduju i građani trećih zemlja, poručeno je iz Brisela. Evropski komesar za pravosuđe Didije… »

Sertifikati Evropske unije za sve vakcine i za građane trećih zemalja

RTV 13.04.2021
BRISEL - Digitalni zeleni sertifikati, koji bi trebalo da postanu operativni u Evropskoj uniji do početka leta, biće izdavani za sve vakcine protiv Kovid-19, a moći će da ih poseduju i građani trećih zemlja, poručeno je danas iz Brisela. Evropski… »

Fauci: Vakcina AstraZeneca ima dobru efikasnost

Al Jazeera 13.04.2021
Vodeći američki epidemiolog smatra da Amerikancima AstraZenecina vakcina možda neće biti potrebna, zbog posjedovanja vakcina drugih proizvođača. Vodeći američki stručnjak za infektivne bolesti Anthony Fauci izjavio je da AstraZenecina vakcina… »

Certifikati EU-a za sve vakcine i za građane trećih zemalja

Al Jazeera 13.04.2021
Digitalni certifikat odnosit će se na dokaz o vakcinaciji protiv COVID-19, negativan test ili dokaz o postojanju antitijela, poručuju iz Brisela. Digitalni zeleni certifikati, koji bi trebali postati operativni u Evropskoj uniji do početka ljeta, bit… »

Australija: Nećemo kupovati Džonson i Džonson vakcinu jer je slična AstraZeneki

Novi magazin 13.04.2021
Australijska vlada saopštila je danas da je neće kupovati vakcinu protiv koronavirusa Džonson i Džonson koja se daje u jednoj dozi jer je slična AstraZeneki sa kojom je već ugovorila 53,8 miliona doza. Ministar zdravlja Greg Hant je rekao da je… »

Australija odustala od nabavke vakcina Džonson i Džonson

Vesti online 13.04.2021
Vlada Australije je saopštila danas da odustaje od kupovine vakcina kompanije Džonson i Džonson koja se prima u samo jednoj dozi. Istovremeno, potvrđeno je da je identifikovan i drugi slučaj pacijenta sa trombozom koja verovatno ima veze sa… »

Australijska vlada: Nećemo kupovati Džonson i Džonson vakcinu jer je slična Astrazeneki

Danas 13.04.2021
Australijska vlada saopštila je danas da je neće kupovati vakcinu protiv korona virusa Džonson i Džonson koja se daje u jednoj dozi jer je slična Astrazeneki sa kojom je već ugovorila 53,8 miliona doza. Navedeno je da je identifikovan i drugi… »

Evropski stručnjaci u Rusiji, analiziraju efikasnost ruske vakcine

Radio 021 13.04.2021
Stručnjaci Evropske agencije za lekove (EMA) borave u Moskvi radi analize i procene efikasnosti ruske vakcine protiv kovida 19 Sputnjik V, javljaju ruski mediji. Predstavnici evropskog regulatora sa sedištem u Amsterdamu, koji je početkom marta… »

Velika Britanija: Svim starijim od 50 godina ponuđena prva doza

Vesti online 13.04.2021
Svim Britancima starijim od 50 godina i pripadnicima rizičnih grupa u Velikoj Britaniji do sada je ponuđena prva doza vakcine protiv koronavirusa, saopštila je vlada u Londonu. To praktično znači da je vlada Velike Britanije ostvarila svoj cilj da se… »

Stručnjaci Evropske agencije za lekove u poseti Rusiji, analiziraju Sputnjik V

Blic 13.04.2021
Stručnjaci Evropske agencije za lekove (EMA) borave u Moskvi radi analize i procene efikasnosti ruske vakcine protiv kovida 19 Sputnjik V, javljaju ruski mediji. Predstavnici evropskog regulatora sa sedištem u Amsterdamu, koji je početkom marta… »

Stručnjaci EME u Moskvi procenjuju vakcinu Sputnjik V

Danas 12.04.2021
Stručnjaci Evropske agencije za lekove (EMA) borave u Moskvi radi procene vakcine Sputnjik V protiv kovida-19, objavili su danas ruski mediji, navodeći da će predstavnici EMA posetiti i proizvodne pogone. Predstavnici evropskog regulatornog tela, koje… »

Vesti dana »