Повезане вести
Денвер доводи Риверса као замену Марију, а Јокић поручује: Цео живот сам био потцењен
Моззарт спорт 15.04.2021
Мелоун не крије да је идеја Нагетса да српски центар дословце носи тим на својим плећима. Остали су Денвер Нагетси у озбиљном проблему после повреде Џамала Марија. Најбољи играч тима после Николе Јокића покидао је лигамент… »
Потцењен сам цео живот! Јокић отворио душу после "крађа": Већ сам се и навикао на то...
Мондо 15.04.2021
Може он против свих. Може он против свих. Тим са Запада поред повреде Канађанина, носи се и са тим да се према њиховом кандидату за титулу најкориснијег играча други опходе без поштовања. Денвер Нагетси и поред повреде једног… »
Јокић отворио душу: Цео живот ме потцењују…
Нова 15.04.2021
Никола Јокић прокоментарисао је ситуацију у којој се нашао Денвер после повреде Џамала Мареја. Денвер из сенке жели да дође до борбе за НБА титулу, има млад и талентован тим, а Нагитси су показали да неће одустати иако су остали… »
Трипл-дабл Јокића, жестоки Денвер најавио титулу ВИДЕО
Нова 15.04.2021
Кошаркаши Денвера показали су се када је било најбитније, што је донело победу над Мајамијем са чак 123:106 уз трипл-дабл Николе Јокића. Нису имали у Денверу много времена за туговање после тешке повреде друге виолине екипе… »
Нема предаје! Јокић опет до трипл-дабла и победе: Заинатио се после повреде Мареја и тек сад гази ривале!
Мондо 15.04.2021
Очекујте неочекивано у плеј-офу... Очекујте неочекивано у плеј-офу... Повредио се Џамал Мареј, најквалитетнији саиграч Николе Јокића, али нису много туговали у Денверу, свесни су да морају даље без њега и да то не могу погнуте… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана