Povezane vesti
Denver dovodi Riversa kao zamenu Mariju, a Jokić poručuje: Ceo život sam bio potcenjen
Mozzart sport 15.04.2021
Meloun ne krije da je ideja Nagetsa da srpski centar doslovce nosi tim na svojim plećima. Ostali su Denver Nagetsi u ozbiljnom problemu posle povrede Džamala Marija. Najbolji igrač tima posle Nikole Jokića pokidao je ligament kolena i neće se skorije… »
Potcenjen sam ceo život! Jokić otvorio dušu posle "krađa": Već sam se i navikao na to...
Mondo 15.04.2021
Može on protiv svih. Može on protiv svih. Tim sa Zapada pored povrede Kanađanina, nosi se i sa tim da se prema njihovom kandidatu za titulu najkorisnijeg igrača drugi ophode bez poštovanja. Denver Nagetsi i pored povrede jednog od bitnijih igrača Džamala… »
Jokić otvorio dušu: Ceo život me potcenjuju…
Nova 15.04.2021
Nikola Jokić prokomentarisao je situaciju u kojoj se našao Denver posle povrede Džamala Mareja. Denver iz senke želi da dođe do borbe za NBA titulu, ima mlad i talentovan tim, a Nagitsi su pokazali da neće odustati iako su ostali bez povređenog Džamala… »
Tripl-dabl Jokića, žestoki Denver najavio titulu VIDEO
Nova 15.04.2021
Košarkaši Denvera pokazali su se kada je bilo najbitnije, što je donelo pobedu nad Majamijem sa čak 123:106 uz tripl-dabl Nikole Jokića. Nisu imali u Denveru mnogo vremena za tugovanje posle teške povrede druge violine ekipe, Džamala Mareja. Bio je to… »
Nema predaje! Jokić opet do tripl-dabla i pobede: Zainatio se posle povrede Mareja i tek sad gazi rivale!
Mondo 15.04.2021
Očekujte neočekivano u plej-ofu... Očekujte neočekivano u plej-ofu... Povredio se Džamal Marej, najkvalitetniji saigrač Nikole Jokića, ali nisu mnogo tugovali u Denveru, svesni su da moraju dalje bez njega i da to ne mogu pognute glave. Svi će morati da… »
Vesti dana »

Petković: Samo podobni pušteni na raspravu, najstručnijima to nije dozvoljeno
N1 Info pre 33 minutajoš 25 povezanih

Visoke Trampove carine stupile na snagu, za Srbiju stopa od 35 odsto
Danas pre 23 minutajoš 51 povezana