Povezane vesti

Vulin: Rasvetljen napad na novinara Daška Milinovića

Vesti online 16.04.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu efikasnom akcijom rasvetlili napad na novinara Daška Milinovića. – Napad se desio u 6.45 ujutru, a već oko 13.09 uhapšen… »

Uhapšen muškarac koji je napao Daška Milinovića

Politika 16.04.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu efikasnom akcijom rasvetlili napad na novinara Daška Milinovića, javlja Tanjug. „Napad se desio u 6.45 ujutru, a već oko… »

U Novom Sadu napadnut radijski voditelj Daško Milinović

Glas Amerike 16.04.2021
Radijski voditelj i novinar Daško Milinović, deo popularnog dvojca Daško i Mlađa, pretučen je u petak ujutro u Ulici vojvode Knićanina u Novom Sadu, prilikom odlaska na posao. Premijerka osudila napad, novinarska i profesionalna udruženja smatraju… »

Šipkama napadnut novosadski novinar Daško Milinović

Radio 021 16.04.2021
Novinar Daško Milinović pretučen je jutros, oko 6:45 časova, u Ulici vojvode Knićanina u Novom Sadu, prilikom odlaska na posao, saznaje 021.rs. Milinović je deo popularnog dvojca Daško i Mlađa. Tokom " Alarma sa Daškom i Mlađom" izjavio je da se… »

Novinar posle napada za RSE: Solidarnost nam je jedino oružje

Slobodna Evropa 16.04.2021
Novinar Daško Milinović izjavio je za Radio Slobodna Evropa (RSE) da je očekivao brzu rekaciju policije nakon što su ga 16. aprila ujutru dvojica muškaraca u Novom Sadu u Vojvodini napala metalnom šipkom i suzavcem. Milićević je rekao da ga je o… »

Vulin: Rasvetljen napad na novinara Daška Milinovića

Dnevnik 16.04.2021
BEOGRAD: Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu efikasnom akcijom rasvetlili napad na novinara Daška Milinovića. „Napad se desio u 6.45 ujutru, a već oko 13.09… »

VIDEO: Objavljen snimak hapšenja napadača na Daška Milinovića

Radio 021 16.04.2021
MUP je objavio snimak hapšenja napadača na novosadskog novinara Daška Milinovića. Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je ranije danas da je novosadska policija rasvetlila ova napad, da je jedan napadač uhapšen, dok se za drugim… »

Vulin: Uhapšen muškarac koji je napao Daška Milinovića, traga se za drugim napadačem

RTS 16.04.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da su pripadnici MUP-a u Novom Sadu efikasnom akcijom rasvetlili napad na novinara Daška Milinovića, saopštio je MUP. "Napad se desio u 6.45 ujutru, a već oko 13.09 uhapšen je prvi napadač… »

Daško Milinović: Obojica me pratila ranije, ovo je napad fašista na antifašistu

N1 Info 16.04.2021
Radijski voditelj Daško Milinović, kog su jutros napala dvojica muškaraca, kaže za N1 da ih je i ranije primetio da ga prate i da bi jednog mogao da prepozna. Uveren je da policija može da reši ovaj slučaj i ističe da se radi o političkom napadu… »

Novinar Daško Milinović povodom napada: To je bio klasičan napad fašista na antifašiste

Novi magazin 16.04.2021
Radijski novinar iz Novog Sada Daško Milinović, koga su jutros suzavcem i metalnom šipkom napala dvojica maskiranih muškaraca, izjavio je danas da je to bio "klasičan napad fašista na antifašiste". Milinović je za dnevnik televizije B92 izjavio da… »

Napadnut radijski voditelj Daško Milinović u Novom Sadu

Danas 16.04.2021
Radijski voditelj Daško Milinović napadnut je jutros u Novom Sadu. Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu efikasnom akcijom rasvetlili napad na novinara Daška… »

Vulin: Uhapšen napadač na novinara Milinovića, poznat identitet i drugog osumnjičenog

Novi magazin 16.04.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da je policija uhapsila jednog i utvrdila identitet drugog napadača na novinara Daška Milinovića u Novom Sadu. Vulin je naveo da se napad dogodio jutros u 6.45 a da je prvi napadač bio uhapšen… »

Uhapšen jedan napadač na voditelja Daška Milinovića, za drugim se traga - policija ima saznanja i o naručiocima

RTV 16.04.2021
NOVI SAD - Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu efikasnom akcijom rasvetlili napad na novinara Daška Milinovića. „Napad se desio u 6.45 ujutru, a već oko 13.09… »

Radio voditelj Daško Milinović napadnut u Novom Sadu

Politika 16.04.2021
NOVI SAD – Radio voditelj Daško Milinović napadnut je jutros u Novom Sadu, oko 6.45 u Ulici vojvode Knićanina, prilikom odlaska na posao, preneo je portal 021.rs. Milinović je tokom emisije „Alarm sa Daškom i Mlađom” rekao da se napad dogodio… »

Vulin: Uhapšen napadač na novinara Milinovića, poznat identitet i drugog osumnjičenog

Beta 16.04.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da je policija uhapsila jednog i utvrdila identitet drugog napadača na novinara Daška Milinovića u Novom Sadu. Vulin je naveo da se napad dogodio jutros u 6.45 a da je prvi napadač bio uhapšen… »

Vulin: Uhapšen napadač na novinara Milinovića, poznat identitet i drugog osumnjičenog

Beta video 16.04.2021
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da je policija uhapsila jednog i utvrdila identitet drugog napadača na novinara Daška Milinovića u Novom Sadu. Beta/MUP… »

Napadnut novosadski radijski novinar: Suzavac u oči i metalna šipka po glavi

B92 16.04.2021
Novi Sad -- Radijskog voditelja iz Novog Sada Daška Milinovića napala su jutros dvojica maskiranih napadača, tukli ga metalnom šipkom i prskali mu suzavac u oči. Milinović je posle toga otišao u Urgentni centar u Novom Sadu sa kolegom, gde je… »

Uhapšen napadač na voditelja Daška Milinovića

Nova 16.04.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da su pripadnici MUP u Novom Sadu rasvetlili napad na novinara Daška Milinovića. Napad se desio u 6.45 ujutru, a već oko 13.09 uhapšen je prvi napadač. Za drugim napadačem, čiji je identitet… »

Uhapšen napadač na novinara; Vulin: Nasilje u Srbiji neće proći VIDEO

B92 16.04.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da su pripadnici MUP u Novom Sadu efikasnom akcijom rasvetlili napad na novinara Daška Milinovića. „Napad se desio u 6.45 ujutru, a već oko 13.09 uhapšen je prvi napadač. Za drugim… »

Uhapšen jedan od napadača na novosadskog novinara Daška Milinovića, za drugim se traga

Radio 021 16.04.2021
Novosadska policija rasvetlila je napad na novinara Daška Milinovića, rekao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin. "Napad se desio u 6.45 ujutru, a već oko 13.09h uhapšen je prvi napadač. Za drugim napadačem, čiji je identitet takođe… »

Daško za 021: Vlasti stalo da država ne izgleda kao fašistička septička jama

Radio 021 16.04.2021
Novinar i radijski voditelj iz Novog Sada Daško Milinović, koji je jutros napadnut šipkama i suzavcem, za 021.rs kaže da je očigledno da je napad planiran, te da su pomalo komične reakcije onih koji su stvorili atmosferu u kojoj je ovakav napad… »

Vulin: Uhapšen jedan napadač na Daška Milinovića, za drugim se intenzivno traga

N1 Info 16.04.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da su pripadnici MUP u Novom Sadu rasvetlili napad na novinara Daška Milinovića, saopšteno je. „Napad se desio u 6.45 ujutru, a već oko 13.09 uhapšen je prvi napadač. Za drugim napadačem… »

Rasvetljen napad na novinara: Uhapšen jedan napadač, za drugim se traga, identitet poznat

Blic 16.04.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu efikasnom akcijom rasvetlili su napad na novinara Daška Milinovića. Napad se desio u 6.45 ujutru, a već oko 13.09 uhapšen je prvi napadač. Za drugim napadačem, čiji je identitet takođe… »

Vulin: Uhapšen jedan napadač na Daška Milinovića, za drugim se intenzivno traga

Danas 16.04.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu efikasnom akcijom rasvetlili napad na novinara Daška Milinovića, navodi se u saopštenju iz ministarstva. „Napad se desio u… »

Uhapšen napadač na novinara Milinovića: Vulin saopštio detalje akcije - Traga se za drugim počiniocem!

Večernje novosti 16.04.2021
MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu efikasnom akcijom rasvetlili napad na novinara Daška Milinovića. - Napad se desio u 6.45 ujutru, a već oko 13.09 uhapšen je… »

Novinar Daško Milinović napadnut u Novom Sadu, traži se hitno rasvetljavanje slučaja

RTS 16.04.2021
Nekoliko muškaraca jutros je fizički napalo radijskog voditelja i novinara Daška Milinovića. Premijerka, Ministarstvo kulture i informisanja, gradonačelnik Novog Sada, novinarska udruženja i političke partije osudili su napad i pozvali na istragu… »

Premijerka i Ministarstvo kulture osuđuju napad na voditelja Daška Milinovića

N1 Info 16.04.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić i Ministarstvo kulture i informisanja osudili su napad na radijskog voditelja i novinara Daška Milinovića u Novom Sadu. Premijerka Brnabić izjavila je da je malo reći da osuđuje napad na novinara Milinkovića i… »

Pretučen poznati voditelj u Novom Sadu: Udarali ga štanglom i isprskali mu suzavac u oči

Mondo 16.04.2021
Radijski voditelj Daško Milinović završio u Urgentnom. Radijski voditelj Daško Milinović završio u Urgentnom. Radijski voditelj Daško Milinović, napadnut je jutros u Novom Sadu, neposredno pred početak emisije "Daško i Mlađa". On je odmah posle… »

Pretučen novosadski novinar

Vesti online 16.04.2021
Radijskog voditelja iz Novog Sada Daška Milinovića napala su jutros dvojica maskiranih napadača, tukli ga metalnom šipkom i našpricali mu dva suzavca u oči. Milinović je posle toga otišao u Urgentni centar u Novom Sadu sa kolegom, gde je ispričao… »

Daško za Nova.rs: Znao sam da će me napasti fašisti

Nova 16.04.2021
Radijski voditelj Daško Milinović, napadnut je jutros u Novom Sadu, neposredno pred početak emisije "Daško i Mlađa". U razgovoru za Nova.rs, Daško govori da je posle napada otišao u Urgentni centar, a da su lekari pozvali policiju. „Dobro sam, ja… »

Šipkama napadnut radijski voditelj Daško Milinović

N1 Info 16.04.2021
Radijski voditelj Daško Milinović napadnut je jutros oko 6:45 časova, u Ulici vojvode Knićanina u Novom Sadu. Milinović je napadnut prilikom odlaska na posao, saznaje 021.rs. Tokom „Alarma sa Daškom i Mlađom“ Milinović je izjavio da se napad… »

Novinar Daško Milinović napadnut suzavcem i udaran šipkom

Insajder 16.04.2021
Novinar Daško Milinović napadnut je i pretučen je jutros, oko 6:45 časova, kada je kretao na posao. Napad se dogodio u blizini mesta gde stanuje u u Novom Sadu. Napadači su ga poprskali suzavcem, a nakon toga i udarala šipkom. Milinović je u… »

Suzavcem i metalnom šipkom napadnut radijski voditelj Daško Milinović

Novi magazin 16.04.2021
Radijskog voditelja iz Novog Sada Daška Milinovića napala su jutros dvojica maskiranih napadača, tukli ga metalnom šipkom i našpricali mu dva suzavca u oči. Milinović je posle toga otišao u Urgentni centar u Novom Sadu sa kolegom Mladenom… »

Radio voditelj Daško Malinović napadnut u Novom Sadu

IndeksOnline 16.04.2021
NOVI SAD – Radio voditelj Daško Milinović napadnut je jutros u Novom Sadu, oko 6.45m u Ulici vojvode Knićanina, prilikom odlaska na posao, preneo je portal 021.rs. Milinović je tokom emisije “Alarm sa Daškom i Mlađom” rekao da se napad dogodio… »

Napadnut poznati radijski voditelj: Presreli ga u blizini škole, isprskali mu suzavac u oči, pa ga tukli šipkom

Blic 16.04.2021
Radijski voditelj Daško Milinović napadnut je jutros u Novom Sadu. Milinović napadnut je jutros oko 6:45 časova, u Ulici vojvode Knićanina u Novom Sadu, prilikom odlaska na posao, saznaje 021.rs. Tokom „Alarma sa Daškom i Mlađom“ je izjavio da… »

Radio voditelj Daško Milinović napadnut u Novom Sadu

Dnevnik 16.04.2021
NOVI SAD: Radio voditelj Daško Milinović napadnut je jutros u Novom Sadu, oko 6.45m u Ulici vojvode Knićanina, prilikom odlaska na posao, preneo je portal 021.rs. Milinović je tokom emisije "Alarm sa Daškom i Mlađom" rekao da se napad dogodio u… »

Šipkama i suzavcem napadnut novosadski voditelj iz dvojca Daško i Mlađa

Noizz 16.04.2021
Novinar Daško Milinović, deo popularnog dvojca Daško i Mlađa, pretučen je jutros, oko 6:45 časova. Napad se desio na ulici u Novom Sadu, kada je Daško bio na putu na posao. On je tokom svoje emisije "Alarm sa Daškom i Mlađom" ispričao kako se… »

Kod OŠ "Vasa Stajić" napadnut radijski voditelj Daško Milinović

Moj Novi Sad 16.04.2021
Novinar Daško Milinović povređen je metalnom šipkom jutros oko 6.45 časova u Ulici vojvode Knićanina u Novom Sadu, javlja 021.rs Deo popularnog radijskog dvojca "Daško i Mlađa" i nekadašnji kolumnista našeg portala izjavio je u današnjoj… »

Napadnut voditelj Daško Milinović

Nova 16.04.2021
Radijski voditelj Daško Milinović, napadnut je jutros u Novom Sadu, neposredno pred početak emisije "Daško i Mlađa". Kako saznaje Nova.rs, napad se dogodio jutros oko 6.50 časova. Portal Nova.rs kontaktirao je voditelja koji je za naš portal… »

Šipkama napadnut novosadski novinar Daško Milinović

Cenzolovka 16.04.2021
Novinar Daško Milinović pretučen je jutros, oko 6:45 časova, u Ulici vojvode Knićanina u Novom Sadu, prilikom odlaska na posao, saznaje 021.rs. Foto: YouTube (screenshot, preuzeto sa 021.rs) Milinović je deo popularnog dvojca Daško i Mlađa. Tokom… »

Radijski voditelj Daško Milinović napadnut šipkama, siledžije ga pratile i ranije

Luftika 16.04.2021
Daško Milinović, član popularnog radijskog dvojca Daško i Mlađa, pretučen je rano jutros u Novom Sadu, u blizini Osnovne škole “Vasa Stajić”. “Napali su me jadnici, dvojica mladih neutreniranih fašista koji su me čekali. Jedan od njih me… »

Vesti dana »