Povezane vesti
Nadal posle šokantnog ispadanja: Rubljov je sjajan momak, srećan sam zbog njega
Vesti online 17.04.2021
Rafael Nadal nije uspeo da se plasira u polufinale Monte Karla pošto ga je Andrej Rubljov eliminisao, a posle duela je istakao svoje slabosti u igri. – Kada igrate protiv sjajnog igrača kakav je Rubljov, a ne igrate dobro onda izgubite. Iz nekog razloga… »
"Mogao sam da se bunim, a: Nisam!" Rafael Nadal posle šok-poraza u Monte Karlu: Smučilo mi se!
Sportal blic 16.04.2021
Nakon što je sa mastersa u Monte Karlu ispao , šok je doživeo i "kralj" šljake, kome je teško pao poraz u četvrtfinalnom dvoboju iz kog je kao pobednik izašao . Nakon što je , priznao je da drugačiji ishod i nije bio moguć, imajući u vidu kako je igrao… »
"Ne mogu da zamislim kako je: Nadalu!" Rubljov "počistio" Rafu sa mastersa u Monte Karlu pa ovako govorio o njemu!
Sportal blic 16.04.2021
Najveću senzaciju na mastersu u Monte Karlu možda jeste napravio Danijel Evans koji je uspeo da izbaci , ali sigurno da je retko ko očekivao i da će da na šljaci - pobedi "kralja šljake". Pa ipak, to se dogodilo, , a takav ishod je iznenadio i… »
Vesti dana »

Stanje povređenih u nesreći kod Sremske Mitrovice nepromenjeno, sedmoro na intenzivnoj nezi
RTS pre 4 satijoš 104 povezane

Grad Kragujevac: Nema dozvole za postavljanje zabavnog parka kod stadiona „Čika Dača“
Glas Šumadije pre 4 satijoš 28 povezanih

Moćni Janik Siner posle Novaka preslišao i Karlosa Alkaraza, Italijan rasturio Španca na Turniru šest kraljeva
Telegraf pre 24 satajoš 43 povezane

Dodikova savjetnica nasljeđuje predsjedničku fotelju, Skupština RS poništila antidejtonske zakone
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 38 povezanih