Povezane vesti
Da sam znala da će poginuti, nikada ne bih to uradila! Sandra Denda skrhana - Ja sam Jasminu zaposlila u "Kući od srca"!
Večernje novosti 18.04.2021
- S Jasminom Mihajlović sam bila veoma bliska dok smo zajedno radile u produkciji emisije „Kuća od srca“. Ja sam je preporučila vlasniku Žarku Laziću i on ju je angažovao nakon što sam doživela nesreću. Da sam znala da će se ovo dogoditi, ne bih… »
Ja sam našla Jasmini posao u "kući od srca": Sandra Denda otkrila kako su se upoznale, sa voditeljem se još uvek sudi!
Mondo 18.04.2021
Bivša voditeljka i producentkinja koja je jedva ostala živa posle nesreće otkrila kako je upoznala organizatorku koja je u petak stradala. Bivša voditeljka i producentkinja koja je jedva ostala živa posle nesreće otkrila kako je upoznala organizatorku… »
Vesti dana »

„Dolazi vreme kada će svi policajci čije su uniforme ukaljane odgovarati pred zakonom“: DS o smeni komandanta SAJ
Danas pre 2 satajoš 26 povezanih

Studenti najavili novi veliki protest u Beogradu: “U ponedeljak sve staje”
Vesti online pre 8 satijoš 8 povezanih

Srbija eliminisana od Finske u osmini finala Evrobasketa 2025 uz kritike i povratak ekipe u Srbiju
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 94 povezane

Srbija eliminisana u četvrtfinalu basket 3x3 i osmini finala Evrobasketa; Italija šampion sveta u odbojci; Gruzija i Poljska u četvrtfinalu Evrobasketa
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 75 povezanih