Povezane vesti
Da sam znala da će poginuti, nikada ne bih to uradila! Sandra Denda skrhana - Ja sam Jasminu zaposlila u "Kući od srca"!
Večernje novosti 18.04.2021
- S Jasminom Mihajlović sam bila veoma bliska dok smo zajedno radile u produkciji emisije „Kuća od srca“. Ja sam je preporučila vlasniku Žarku Laziću i on ju je angažovao nakon što sam doživela nesreću. Da sam znala da će se ovo dogoditi, ne bih… »
Ja sam našla Jasmini posao u "kući od srca": Sandra Denda otkrila kako su se upoznale, sa voditeljem se još uvek sudi!
Mondo 18.04.2021
Bivša voditeljka i producentkinja koja je jedva ostala živa posle nesreće otkrila kako je upoznala organizatorku koja je u petak stradala. Bivša voditeljka i producentkinja koja je jedva ostala živa posle nesreće otkrila kako je upoznala organizatorku… »
Vesti dana »
Rubio: Pregovori o sporazumu sa Iranom bi mogli da traju nekoliko dana
NIN pre 3 satajoš 30 povezanih
Stabilno i toplo vreme u Srbiji sa visokim temperaturama i upozorenjima na UV zračenje
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 24 povezane
Četvoro mrtvih i petoro povređenih u sudaru voza i školskog autobusa u Belgiji
Beta pre 4 minutajoš 22 povezane
Političari o Mićunoviću: Večiti borac za demokratiju, slobodno i pravedno društvo
N1 Info pre 9 minutajoš 45 povezanih
Teheran: Američki i izraelski avioni napali iranske brodove; Rubio: Ormuski moreuz mora biti otvoren
RTS pre 1 satjoš 19 povezanih