Povezane vesti
"Lepoto, voleo bih da da te rascvetam!" Hit izjava Mime Karadžića će vas nasmejati do suza! (foto)
Večernje novosti 18.04.2021
Poznati glumac našao se u u epicentru dešavanja kada je na društvenoj mreži Instagram objavio veselu fotografiju. Mima je seo na biciklo, raširio osmeh i pozirao, ali nije to ono što je privuklo pažnju. NJegov opis na fotografiji je prosto šokirao sve. -… »
"Lepoto, voleo bih da ti radim sve ono što proleće radi trešnjama" Mima Karadžić izazvao lavinu komentara novom objavom
Blic 18.04.2021
Glumac Milutin Mima Karadžić poput mlađih kolega veoma je aktivan na Instagramu. On neretko na svom profilu deli šaljive fotografije i snimke, a sada je sve nasmejao novom objavom. Naime, on je objavio fotografiju u nesvakidašnjem izdanju kako sedi na… »
Vesti dana »
Maloletnik uhapšen u Beogradu zbog pokušaja iznude dva miliona evra
Radio 021 pre 9 minutajoš 22 povezane
Sunce ponovo preuzima primat: za vikend pretežno suvo i toplo
Glas Zapadne Srbije pre 3 satajoš 26 povezanih
Hrvati horski kukaju iako je Matanović sam priznao: „Osetio sam da me je zakačila“, selektor tvrdi da je suđenje ipak bilo loše!
Hot sport pre 1 satjoš 44 povezane
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 40 minutajoš 102 povezane
VJT: Podignuta optužnica za pokušaj ubistva u Elektrotehničkoj školi u Novom Sadu
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih