Povezane vesti
Stanari bez lifta, struje i grejanja: Očajni žitelji solitera u Bulevaru Mihajla Pupina 201 posle požara koji je izbio u subotu…
Večernje novosti 19.04.2021
Reporteri "Novosti" obišli su u nedelju ovu višespratnicu. U prizemlju upravnik zgrade u ostavci sprovodio je radnike EDB, koji su, kako smo čuli, naručili razvodne kutije da se zamene od 11. do 18. sprata. Treba pregledati sve instalacije, zameniti ono… »
Dete je bilo mirno, samo me gledalo, predivan osećaj: Vatrogasac Stefan iz solitera spasao bebu
Telegraf 19.04.2021
- Samo je bitno da osoba što pre izađe napolje, kada sam ugledao bebu nije ni sekund bilo razmišljanja šta ću raditi, ščepao sam dete odmah i izneo ga napolje - priča kroz osmeh vatrogasac Stefan Čiča koji je iz zgrade izneo bebicu. Među 34 vatrogasca… »
Vesti dana »
Prve reči Dejana Stankovića posle nove titule crveno-belih: Lako je bi trener Zvezde...
Kurir pre 19 minutajoš 41 povezana
Dominacija Zvezde, bakljada, reakcije i slavlje: Partizan prošao kao Hirošima i Nagasaki na Marakani - pre i posle večitog derbija! (video+foto)
Kurir pre 4 minutajoš 50 povezanih
Kralj Jordana: Sporazum SAD i Irana mora da garantuje bezbednost arapskih zemalja
Insajder pre 59 minutajoš 118 povezanih
Zvezdina rutina u "večitom derbiju" za devetu titulu u nizu, Partizan ponovo bez gola
RTS pre 4 minutajoš 36 povezanih
Zelenski optužio Rusiju za nuklearni terorizam na godišnjicu Černobilja
Nova pre 4 satijoš 46 povezanih