Povezane vesti
Oduševio idole: Borjan mu uzor, Pavkovu klicao sa Severa (foto)
Večernje novosti 19.04.2021
Pre ovog nezaboravnog golmanskog iskustva, "skinutih" jedanaesteraca Falku, pa Ivaniću, na Zvezdin stadion dolazio je kao navijač da bodri igrače pred koje je stao na crtu. - Odmalena sam dolazio kao navijač na "sever", a poslednja utakmica na kojoj sam… »
Golman koji je odbranio dva penala Zvezdi: Biće izazov ponovo stati pred Ivanića i Falka, Borjan mi je gestom ulepšao veče
Mozzart sport 19.04.2021
Čuvar mreže Radnika briljantnim intervencijama skrenuo pažnju na stadionu Rajko Mitić. Praktično na početku superligaškog staža, igrom sudbine, golmanu Stefanu Ranđeloviću ukazala se prilika da oseti čari izlaska na megdan šampionu Srbije. Mladi golman… »
Vesti dana »
Uhapšena dvojica osumnjičenih dilera u Beogradu: Policija im našla paket droge i vagicu za merenje
Euronews pre 2 satajoš 31 povezana
Prosuto mleko ispred Skupštine grada Kraljeva – protest zbog najave da će otkupna cena mleka biti manja za pet dinara
RTS pre 4 satijoš 29 povezanih
Izmena javnog prevoza zbog održavanja manifestacije „Ulica otvorenog srca” u Beogradu
Politika pre 3 satajoš 56 povezanih
Kosovo: Optužnica protiv 21 pripadnika VJ i MUP Srbije zbog navodnog ratnog zločina u Račku
Beta pre 20 minutajoš 20 povezanih