Повезане вести
Јокићева ноћ за памћење, убацио 47 поена! Денвер победио после 2 продужетка! (ВИДЕО)
Вести онлине 20.04.2021
Кошаркаши Денвера савладали су Мемфис у НБА лиги са 139:137, после два продужетка, уз још једну фантастичну партију Николе Јокића. Српски центар убацио је 47 поена, три мање од рекорда каријере, за 45 минута на паркету. Уједно… »
Јокић бројао до 47
Политика 20.04.2021
Центар Денвера (имао је и 15 скокова и осам асистенција) је у другом продужетку против Мемфиса код резултата 132:132 постигао пет поена (прво „двојку” па „тројку”) и тако обезбедио победу свом тиму. Кошаркаши Денвера победили су… »
Монструозна МВП партија Јокића: Демонстрација силе Србина, кос за продужетак, па победа Денвера
Вечерње новости 20.04.2021
Српски центар не само да је био убедљиво најефикаснији појединац на мечу и да му је фалило три поена да изједначи лични рекорд, него је и покренуо преокрет када се чинило да ће домаћин изгубити. На три минута до краја Мемфис је… »
Малоун одушевљен Јокићем: Живот чине мале ствари, а Никола има 56 МВП момената
Денвер је победио у трилеру после два продужетка, а Јокић је још једном ударио јак шамар свима који праве МВП дебате без њега, или покушавају да минимализују његов учинак. Јокићев одговор био је немилосрдан, а Мелоун је због… »
Јокић скроман после МВП партије: Била је то добра ноћ, забављао сам се на терену
Денвер је на крају уписао победу после два одиграна продужетка – 139:137. - Била је то добра ноћ. Био сам агресиван, помало сам споро почео, а онда и погодио неколико шутева. Само сам наставио да играм. Мислим да је Вил Бартон… »
Јокић постигао један од најлуђих кошева: Може и преко главе док је окренут леђима! (видео)
Мондо 20.04.2021
Оно кад му не можеш ништа... Оно кад му не можеш ништа... Никола Јокић показао је и прошле ноћи да је сасвим сигурно заслужио да буде МВП. Одиграо је једну од најбољих партија сезоне и Денвер водио до победе после два продужетка… »
Јокић незадовољан: ‘Глупо сам губио лопте!’
Хот спорт 20.04.2021
Након сјајне партије Никола Јокић није био у потпуности задовољан. Никола Јокић одиграо је врхунски против Мемфиса, убацио је 47 поена и ухватио 15 скокова и уз то поделио осам асистенција. ‘Не мислим о томе. Не читам ништа и не… »
МВП Јокић: Србин ‘уништио’ Мемфис бруталном партијом!
Хот спорт 20.04.2021
Брутални Никола Јокић! Српски кошаркаш одиграо је феноменалну партију, достоју звања најбољег кошаркаша планете! Његов Денвер дочекао је Мемфис и том приликом успео да слави након продужетка. Феноменално је одиграо Никола. За… »
Јокић са 47 поена водио Денвер до победе после два продужетка
Бета 20.04.2021
Кошаркаши Денвера победили су прошле ноћи на свом терену екипу Мемфиса после два продужетка са 139:137, уз још једну сјајну партију српског центра Николе Јокића. Јокић је постигао 47 поена, укључујући и важну тројку у финишу… »
Малоун: Живот су мале ствари, а Сомборац има 56 МВП момената
Нова 20.04.2021
Мајкл Малоун "летео" је од среће после МВП партије Николе Јокића, који је са 47 поена укротио Гризлије. Денвер је победио у трилеру после два продужетка, а Јокић је још једном ударио јак шамар свима који праве МВП дебате без… »
Амерички коментатор на српском славио тројку Јокића ВИДЕО
Нова 20.04.2021
Никола Јокић победио је Мемфис са Денвером уз 47 поена, а кључна је била тројка пред крај другог продужетка. Имао је Јокић нову МВП партију, а при 134:134, убацио је тројку која је сломила Гризлије. Занимљиво је посебно како је… »
Јокић угасио МВП дебату историјском партијом у 2 продужетка
Нова 20.04.2021
Никола Јокић убацио је 47 поена Мемфису у 2 продужетка, погодивши и најважнију тројку у завршници за 139:137 (116:116 пред продужетке). Кошаркаши Денвера победили су Мемфис после два продужетка са 139:137, уз нову историјску МВП… »
Пук'о му филм и решио страшну драму! Никола Јокић режирао чудо у Денверу уз невиђену, МВП партију! /видео/
Спортал блиц 20.04.2021
Непуна четири минута пре краја 4. четвртине Денвер је губио са 12 разлике од Мемфиса. А онда је српски ас узео ствари у своје руке и решио невиђену драму. Нагетси су после два продужетка савлали "гризлије" са 139:137 и то уз МВП… »
Јокић: Била је то добра ноћ, забавна утакмица
Моззарт спорт 20.04.2021
Српски центар убацио је Мемфису 47 поена, а убележио је и 15 скокова и осам асистенција. Никола Јокић је потпуно бриљирао против Мемфиса у победи Денвера од 139:137 после два продужетка. Завршио је утакмицу са чак 47 датих… »
Меч за памћење! Јокић са 47 поена поново уперио ка себи МВП рефлекторе
Моззарт спорт 20.04.2021
Српски центар бриљирао против Мемфиса, два пута чупао свој тим и онда дао тројку којом је показао пут ка победи - 139:137. Нема шта, Никола Јокић игра толико добро да се многи љубитељи кошарке не либе да га истакну као јасног… »
Ноћ кад је Јокић доказао да је МВП - 47 поена за памћење: Кош за продужетак, па демонстрација силе и преокрет!
Мондо 20.04.2021
Једна од најбољих његових партија у каријери. Једна од најбољих његових партија у каријери. После вечерашње партије била би срамота да било ко сем Николе Јокића добије МВП признање! Српски центар бриљирао је претходне ноћи… »
Вести дана »
Гранатиран Херсон – четворо страдало, 10 повређених; Трамп Млађи: Украјина може да изгуби подршку САД
РТС пре 1 сатјош 51 повезана
Бивши фудбалер Звезде срушио црвено-беле на Маракани, па се "извинио": Војводина је овако дошла до победе
Телеграф пре 2 сатајош 31 повезана
Норис заплакао после титуле: Невероватан осећај је освојити титулу у Ф1, желим да уживам у тренутку
Курир пре 4 сатијош 41 повезана