Повезане вести

Јокићева ноћ за памћење, убацио 47 поена! Денвер победио после 2 продужетка! (ВИДЕО)

Јокићева ноћ за памћење, убацио 47 поена! Денвер победио после 2 продужетка! (ВИДЕО)

Вести онлине 20.04.2021
Кошаркаши Денвера савладали су Мемфис у НБА лиги са 139:137, после два продужетка, уз још једну фантастичну партију Николе Јокића. Српски центар убацио је 47 поена, три мање од рекорда каријере, за 45 минута на паркету. Уједно… »
Јокић бројао до 47

Јокић бројао до 47

Политика 20.04.2021
Центар Денвера (имао је и 15 скокова и осам асистенција) је у другом продужетку против Мемфиса код резултата 132:132 постигао пет поена (прво „двојку” па „тројку”) и тако обезбедио победу свом тиму. Кошаркаши Денвера победили су… »
Монструозна МВП партија Јокића: Демонстрација силе Србина, кос за продужетак, па победа Денвера

Монструозна МВП партија Јокића: Демонстрација силе Србина, кос за продужетак, па победа Денвера

Вечерње новости 20.04.2021
Српски центар не само да је био убедљиво најефикаснији појединац на мечу и да му је фалило три поена да изједначи лични рекорд, него је и покренуо преокрет када се чинило да ће домаћин изгубити. На три минута до краја Мемфис је… »
Малоун одушевљен Јокићем: Живот чине мале ствари, а Никола има 56 МВП момената

Малоун одушевљен Јокићем: Живот чине мале ствари, а Никола има 56 МВП момената

Денвер је победио у трилеру после два продужетка, а Јокић је још једном ударио јак шамар свима који праве МВП дебате без њега, или покушавају да минимализују његов учинак. Јокићев одговор био је немилосрдан, а Мелоун је због… »
Јокић скроман после МВП партије: Била је то добра ноћ, забављао сам се на терену

Јокић скроман после МВП партије: Била је то добра ноћ, забављао сам се на терену

Денвер је на крају уписао победу после два одиграна продужетка – 139:137. - Била је то добра ноћ. Био сам агресиван, помало сам споро почео, а онда и погодио неколико шутева. Само сам наставио да играм. Мислим да је Вил Бартон… »
Јокић постигао један од најлуђих кошева: Може и преко главе док је окренут леђима! (видео)

Јокић постигао један од најлуђих кошева: Може и преко главе док је окренут леђима! (видео)

Мондо 20.04.2021
Оно кад му не можеш ништа... Оно кад му не можеш ништа... Никола Јокић показао је и прошле ноћи да је сасвим сигурно заслужио да буде МВП. Одиграо је једну од најбољих партија сезоне и Денвер водио до победе после два продужетка… »
Јокић незадовољан: ‘Глупо сам губио лопте!’

Јокић незадовољан: ‘Глупо сам губио лопте!’

Хот спорт 20.04.2021
Након сјајне партије Никола Јокић није био у потпуности задовољан. Никола Јокић одиграо је врхунски против Мемфиса, убацио је 47 поена и ухватио 15 скокова и уз то поделио осам асистенција. ‘Не мислим о томе. Не читам ништа и не… »
МВП Јокић: Србин ‘уништио’ Мемфис бруталном партијом!

МВП Јокић: Србин ‘уништио’ Мемфис бруталном партијом!

Хот спорт 20.04.2021
Брутални Никола Јокић! Српски кошаркаш одиграо је феноменалну партију, достоју звања најбољег кошаркаша планете! Његов Денвер дочекао је Мемфис и том приликом успео да слави након продужетка. Феноменално је одиграо Никола. За… »
Јокић са 47 поена водио Денвер до победе после два продужетка

Јокић са 47 поена водио Денвер до победе после два продужетка

Бета 20.04.2021
Кошаркаши Денвера победили су прошле ноћи на свом терену екипу Мемфиса после два продужетка са 139:137, уз још једну сјајну партију српског центра Николе Јокића. Јокић је постигао 47 поена, укључујући и важну тројку у финишу… »
Малоун: Живот су мале ствари, а Сомборац има 56 МВП момената

Малоун: Живот су мале ствари, а Сомборац има 56 МВП момената

Нова 20.04.2021
Мајкл Малоун "летео" је од среће после МВП партије Николе Јокића, који је са 47 поена укротио Гризлије. Денвер је победио у трилеру после два продужетка, а Јокић је још једном ударио јак шамар свима који праве МВП дебате без… »
Амерички коментатор на српском славио тројку Јокића ВИДЕО

Амерички коментатор на српском славио тројку Јокића ВИДЕО

Нова 20.04.2021
Никола Јокић победио је Мемфис са Денвером уз 47 поена, а кључна је била тројка пред крај другог продужетка. Имао је Јокић нову МВП партију, а при 134:134, убацио је тројку која је сломила Гризлије. Занимљиво је посебно како је… »
Јокић угасио МВП дебату историјском партијом у 2 продужетка

Јокић угасио МВП дебату историјском партијом у 2 продужетка

Нова 20.04.2021
Никола Јокић убацио је 47 поена Мемфису у 2 продужетка, погодивши и најважнију тројку у завршници за 139:137 (116:116 пред продужетке). Кошаркаши Денвера победили су Мемфис после два продужетка са 139:137, уз нову историјску МВП… »
Пук'о му филм и решио страшну драму! Никола Јокић режирао чудо у Денверу уз невиђену, МВП партију! /видео/

Пук'о му филм и решио страшну драму! Никола Јокић режирао чудо у Денверу уз невиђену, МВП партију! /видео/

Спортал блиц 20.04.2021
Непуна четири минута пре краја 4. четвртине Денвер је губио са 12 разлике од Мемфиса. А онда је српски ас узео ствари у своје руке и решио невиђену драму. Нагетси су после два продужетка савлали "гризлије" са 139:137 и то уз МВП… »
Јокић: Била је то добра ноћ, забавна утакмица

Јокић: Била је то добра ноћ, забавна утакмица

Моззарт спорт 20.04.2021
Српски центар убацио је Мемфису 47 поена, а убележио је и 15 скокова и осам асистенција. Никола Јокић је потпуно бриљирао против Мемфиса у победи Денвера од 139:137 после два продужетка. Завршио је утакмицу са чак 47 датих… »
Меч за памћење! Јокић са 47 поена поново уперио ка себи МВП рефлекторе

Меч за памћење! Јокић са 47 поена поново уперио ка себи МВП рефлекторе

Моззарт спорт 20.04.2021
Српски центар бриљирао против Мемфиса, два пута чупао свој тим и онда дао тројку којом је показао пут ка победи - 139:137. Нема шта, Никола Јокић игра толико добро да се многи љубитељи кошарке не либе да га истакну као јасног… »
Ноћ кад је Јокић доказао да је МВП - 47 поена за памћење: Кош за продужетак, па демонстрација силе и преокрет!

Ноћ кад је Јокић доказао да је МВП - 47 поена за памћење: Кош за продужетак, па демонстрација силе и преокрет!

Мондо 20.04.2021
Једна од најбољих његових партија у каријери. Једна од најбољих његових партија у каријери. После вечерашње партије била би срамота да било ко сем Николе Јокића добије МВП признање! Српски центар бриљирао је претходне ноћи… »

Вести дана »