Povezane vesti
Marija Šerifović se oprostila od veoma drage osobe, jedva smogla snage za poslednje reči (FOTO)
Vesti online 20.04.2021
Pevačica Marija Šerifović se na svom Instagram nalogu oprostila od drage osobe. Marija je od šoka jedva smogla snage da podeli fotografiju i napiše par reči. – Dobri druže naš….Zanemela sam…Počivaj u miru i vidimo se vec nekada negde, napisala je… »
Zanemela od tuge: Marija Šerifović se potresnom porukom oprostila od prijatelja (foto)
Večernje novosti 20.04.2021
Šerifovićeva je napisala i oproštajnu poruku koju je objavila uz fotografiju prijatelja. - Dobri druže naš....Zanemela sam...Počivaj u miru i vidimo se već nekada negde -napisala je Marija. Foto: Printscreen… »
Vesti dana »

(VIDEO)"Traktor stiže, huljo moja": Poljoprivrednici iz cele Vojvodine krenuli na veliki protest u Novom Sadu
N1 Info pre 1 satjoš 14 povezanih

Pomoćnik ministra odbrane: Srbija prva u regionu po naoružanju, biće 6.000 vojnika na paradi
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih

Studenti tvrde da je policija koristila zabranjeni CN gas u Kampusu, MUP demantuje
Luftika pre 41 minutajoš 10 povezanih

Ministar prosvete: Policija prisutna u školama u kojima postoje određeni bezbednosni rizici
Beta pre 11 minutajoš 13 povezanih