Povezane vesti

Manji protest ispred Skupštine Srbije

Slobodna Evropa 23.04.2021
Ispred Skupštine Srbije u Beogradu postavljen je šator, sa namerom da u njemu "kampuju" organizatori protesta koji nosi naziv "Generalni štrajk". Na protestu koji je počeo u petak, 23. aprila okupilo se par desetina građana, a organizatori su… »

Uhapšen muškarac zbog pozivanja na nasilnu promenu ustava

Politika 23.04.2021
Po nalogu Tužilaštva za borbu protiv visokotehnološkog kriminala u Beogradu, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, uhapsili su S. Ž. (1981) zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo pozivanje… »

Pretio muškarcu putem poruka i iznudio od njega 300 evra

Nova 23.04.2021
Policija u Smederevu uhapsila je D. I. (23) iz Smedereva, zbog sumnje da je izvršio krivično delo iznuda. Sumnja se da je on početkom godine muškarcu (27) pozajmio 50 evra nakon čega je, uz pretnje, tražio da mu vrati višestruko veći novčani… »

Uhapšen zbog iznude 300 evra, tražio još 900

Dnevnik 23.04.2021
SMEDEREVO: Policija u Smederevu uhapsila je D.I. (23) iz tog grada jer je uz pretnje tražio muškarcu (27) kojem je pre toga pozajmio 50 evra da mu vrati višestruko uvećan novčani iznos, saopšteno je iz Policijske uprave Smederevo. D. I. je, kako se… »

Smederevo: Uhapšen zbog sumnje na iznudu

Vesti online 23.04.2021
Policija u Smederevu uhapsila je D.I. (23) iz tog grada jer je uz pretnje tražio muškarcu (27) kojem je pre toga pozajmio 50 evra da mu vrati višestruko uvećan novčani iznos, saopšteno je iz Policijske uprave Smederevo. D. I. je, kako se sumnja… »

Hapšenje u Smederevu: Sumnja se da je muškarac pozajmio 50, a iznudio 300 evra

Večernje novosti 23.04.2021
Sumnja se da je on početkom godine dvadesetsedmogodišnjem muškarcu pozajmio 50 evra nakon čega je, uz pretnje, tražio da mu vrati višestruko veći novčani iznos. D. I. je, kako se sumnja, iako mu je dvadesetsedmogodišnjak za četiri meseca dao… »

Uhapšen osumnjičeni za dilovanje marihuane: Leskovačka policija u stanu pronašla drogu, vagicu i novac

Večernje novosti 23.04.2021
Pronađena droga bila je, kako se sumnja, namenjena daljoj prodaji. Uhapšeni muškarac se tereti za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. NJemu je, po ovlašćenju višeg javnog tužioca, određeno zadržavanje do… »

Zaplenjeno pola kilograma amfetamina

B92 23.04.2021
Stara Pazova -- Pripadnici MUP-a u Staroj Pazovi su, u okviru akcije "Gnev", zaplenili kesu sa 508 grama supstance za koju se sumnja da je amfetamin. Uhapsili su S. T. (20) zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i… »

Pritvor vozaču koji je autom naleteo na radnika kod Beške

Nova 23.04.2021
Vozaču S.T. (28) iz Vranja osumnjičenom da je skrivio saobraćajnu nesreću u četvrtak na mostu kod Beške, u kojoj je poginuo M.K. (55), zaposlen u firmi "Voj put" sa sedištem u Subotici, po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu… »

Uhapšen Čačanin: Uz pretnju pištoljem opljačkao apoteku

Nova 23.04.2021
Policija u Čačku saopštila je danas da je uhapsila N. Đ. (47) iz tog grada zbog sumnje da je u apoteci u tom gradu, uz pretnju pištoljem, od zaposlene oduzeo novac. Sumnja se da je on izvršio još jedno razbojništvo, februara ove godine, kada je u… »

U Staroj Pazovi zapljenjeno pola kilograma amfetamina

Dnevnik 23.04.2021
SREMSKA MITROVICA: Pripadnici MUP-a u Staroj Pazovi su, u okviru akcije "Gnev", zaplenili kesu sa 508 grama supstance za koji se sumnja da je amfetamin. Uhapsili su S. T. (20) zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja… »

Mladić uhapšen s pola kilograma droge

Nova 23.04.2021
Policajci u Staroj Pazovi su, u okviru akcije "Gnev", uhapsili S. T. (20), zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Prilikom kontrole putničkog automobila marke „BMV“ kojim je upravljao… »

Vozaču iz Vranja određeno zadržavanje: Sumnjiči se da je 22. aprila usmrtio čoveka

Večernje novosti 23.04.2021
Dvaedesetosmogodišnjem vozaču je, kako je „Novostima“ rečeno u novosadskom Osnovnom javnom tužilaštvu određen pritvor zbog postojanja osnova sumnje da je 22. aprila na auto-putu E75 izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog… »

Preteći nožem otimao novac u prodavnicama: U Novom Sadu uhapšen osumnjičeni za dva razbojništva

Večernje novosti 23.04.2021
D. V. je uhapšen odmah nakon što je u četvrtak oko 18 časova, uz pretnju nožem, oduzeo novac od radnika prodavnice u Ćirpanovoj ulici. Sumnja se da je, prethodno, takođe uz pretnju nožem, oduzeo novac od radnika jedne kineske prodavnice. Prilikom… »

Beograđanin na Fejsbuku pozivao ljude da se okupe i ponesu motorne testere

Radio 021 23.04.2021
Beogradska policija uhapsila je S.Ž. (40), osumnjičenog za pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja, zbog video objava koje je ostavio na društvenoj mreži Fejsbuk, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Kako se u saopštenju navodi… »

Uhapšen pošto je na Fejsbuku pozivao ljude da se okupe i ponesu motorne testere

Danas 23.04.2021
Zbog pozivanja na nasilnu promenu ustavnog uređenja Po nalogu Tužilaštva za borbu protiv visokotehnološkog kriminala u Beogradu, policija je sinoć uhapsila S. Ž. (1981) zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo pozivanje na nasilnu… »

Hapšenje zbog video objave na Fejsbuku, pozivao na nasilnu promenu uređenja

N1 Info 23.04.2021
Beogradska policija uhapsila je S.Ž. (1981), osumnjičenog za pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja, zbog video objava koje je ostavio na društvenoj mreži Fejsbuk, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Kako se u saopštenju navodi… »

Uhapšen muškarac zbog pozivanja na nasilnu promenu Ustava

RTV 23.04.2021
BEOGRAD - Po nalogu Tužilaštva za borbu protiv visokotehnološkog kriminala u Beogradu, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, uhapsili su S.Ž. (1981) zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo… »

Preko Fejsbuka pozivao građane da dođu na skup s testerama

Nova 23.04.2021
Po nalogu Tužilaštva za borbu protiv visokotehnološkog kriminala u Beogradu, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, uhapsili su S. Ž. (41) zbog sumnje da je učinio krivično delo pozivanje na nasilnu promenu… »

Brza akcija policije: Uhapšen muškarac u Čačku, sumnja se da je učinio razbojništvo

Večernje novosti 22.04.2021
On se sumnjiči da je u četvrtak u jednoj apoteci u Čačku, uz pretnju pištoljem, od zaposlene oduzeo novac. Takođe, postoje osnovi sumnje da je on izvršio još jedno razbojništvo tokom februara ove godine, kada je u jednoj trgovinskoj radnji u… »

Sumnja se da je ukrao cigarete vredne 219.000 dinara: Pljačka trafike u Kruševcu, osumnjičeni zaustavljen u Vrnjačkoj Banji

Večernje novosti 22.04.2021
On se sumnjiči da je obio trafiku u Kruševcu iz koje je ukrao cigarete različitih prozviđača ukupne vrednosti oko 219.000 dinara. NJega je u kontroli saobraćaja zaustavila policija iz Vrnjačke Banje i pregledom vozila pronašla cigarete koje… »

Krađa "teška": 219.000 dinara Muškarac obio trafiku u Kruševcu i pokrao cigarete

Blic 22.04.2021
Policija u Kruševcu podneće prijavi protiv muškarca zbog sumnje da je obio trafiku u tom gradu iz koje je ukrao cigarete različitih proizvođača ukupne vrednosti oko 219.000 dinara, saopšteno je večeras iz MUP-a. Osumnjičenog je u kontroli… »

Vesti dana »