Повезане вести
Путин узвратио позив Зеленском, позвао га у Русију
Блиц 23.04.2021
Председник Владимир Путин поручио је данас да је Русија спремна да буде домаћин украјинском председнику Володимиру Зеленском кад год њему одговара. Путин је позвао Зеленског на разговор након што га је украјински председник у… »
Боље дођите на искрен разговор са нама: Лидери лнр и днр спремни за састанак са Зеленским на контакт линији у Донбасу
Вечерње новости 22.04.2021
-Спреман сам да се сретнем у било којој тачки контакт линије, управо оне линије која преко ноћи може постати ‘црвена’ и тада ће бити касно за разговор. Где? Било где: код Счастја, Станице, Золотоја... Ако постоји искрена жеља за… »
Лидер луганска: Спреман сам да се састанем са Зеленским на контакт линији у Донбасу
Вечерње новости 22.04.2021
„Спреман сам да се сретнем у било којој тачки контакт линије, управо оне линије која преко ноћи може постати ‘црвена’ и тада ће бити касно за разговор. Где? Било где: код Счастја, Станице, Золотоја... Ако постоји искрена жеља за… »
Вести дана »
Оптужни предлог за случај Генералштаб: Ко је Никола Селаковић
BBC News пре 30 минутајош 46 повезаних
Берлински шок за Зеленског и Европу! Објављено шта траже Американци, и то се свиђа једино Русији!
Ало пре 44 минутајош 49 повезаних
Међународна акција појачане контроле саобраћаја у периоду од 15. до 21. децембра
Плус онлине пре 2 сатајош 36 повезаних
Како је Роб Рајнер због своје жене променио крај филма „Кад је Хари срео Сали“: Требало је да прича има другачији епилог
Нова пре 3 сатајош 68 повезаних
Нова година под снегом? Марко Чубрило најављује захлађење, продор хладног ваздуха из Русије, а овако ће изгледати крај године
Дневник пре 1 сатјош 38 повезаних