Повезане вести

Путин узвратио позив Зеленском, позвао га у Русију

Путин узвратио позив Зеленском, позвао га у Русију

Блиц 23.04.2021
Председник Владимир Путин поручио је данас да је Русија спремна да буде домаћин украјинском председнику Володимиру Зеленском кад год њему одговара. Путин је позвао Зеленског на разговор након што га је украјински председник у… »
Боље дођите на искрен разговор са нама: Лидери лнр и днр спремни за састанак са Зеленским на контакт линији у Донбасу

Боље дођите на искрен разговор са нама: Лидери лнр и днр спремни за састанак са Зеленским на контакт линији у Донбасу

Вечерње новости 22.04.2021
-Спреман сам да се сретнем у било којој тачки контакт линије, управо оне линије која преко ноћи може постати ‘црвена’ и тада ће бити касно за разговор. Где? Било где: код Счастја, Станице, Золотоја... Ако постоји искрена жеља за… »
Лидер луганска: Спреман сам да се састанем са Зеленским на контакт линији у Донбасу

Лидер луганска: Спреман сам да се састанем са Зеленским на контакт линији у Донбасу

Вечерње новости 22.04.2021
„Спреман сам да се сретнем у било којој тачки контакт линије, управо оне линије која преко ноћи може постати ‘црвена’ и тада ће бити касно за разговор. Где? Било где: код Счастја, Станице, Золотоја... Ако постоји искрена жеља за… »

Вести дана »