Povezane vesti
"Zvuči mi: Primamljivo!" Predrag Kon najavio moguće puštanje navijača na predstojeći "večiti derbi"!
Sportal blic 24.04.2021
Hoće li biti publike na meču između Crvene zvezde i Partizana, u finalu Kupa, i dalje nije poznato, ali stiže najava koja bi mogla da obraduje mnoge navijače. Nije poznato ni koji stadion će biti domaćin "večitima", da li onaj na kome igra… »
To čeka cela Srbija - Finale Kupa Srbije sa navijačima?!
Sportske.net 24.04.2021
Finale Kupa Srbije igra se 25. marta, do tada ima više od mesec dana, a epidemijska situacija je sve bolja u Srbiji, što zbog sve većeg broja vakcinisanih, što zbog ostalih faktora koji utiču na epidemijsku krivu. Da li postoji šansa da se derbi… »
Finale Kupa Srbije sa navijačima?
Mozzart sport 24.04.2021
Doktor Predrag Kon najavio da se bliži dan povratka gledalaca na stadion. Epidemiološka situacija u Srbiji se popravlja. Broj zaraženih virusom korona se smanjuje, vakcinacija ne jenjava... Počelo je čak da se razmišlja o povratku publike na… »
Navijači na derbiju!? Kon dao nadu Delijama i Grobarima!
Hot sport 24.04.2021
Velike vesti, puno nade, ali da li je realno? Finale Kupa Srbije moglo bi se odigrati pred određenim brojem navijača, najavljuje doktor Predrag Kon. ‘Vizija svakako da postoji. Ljudi koji su se vakcinisali su na neki način pozitivno… »
Publika na derbiju? Moguće je! Dr Kon otkrio - "primamljiva mi je ta ideja", ovo su potencijalni uslovi!
Mondo 24.04.2021
Moguće je da će se najveća utakmica srpskog fudbala igrati pred navijačima. Moguće je da će se najveća utakmica srpskog fudbala igrati pred navijačima Poslednja fudbalska utakmica u sezoni zakazana je za 25. maj, finale Kupa Srbije između Crvene… »
Kon o navijačima na večitom derbiju: Primamljivo mi je da se finale Kupa igra pred navijačima
Večernje novosti 24.04.2021
Naša dva najtrofejnija kluba Crvena zvezda i Partizan igraće finale Kupa Srbije, te se postavlja pitanje da li će na tribinama biti određen broj gledalaca. Na ovu temu pričao je doktor Predrag Kon koji je istakao da mu se ideja o povratku… »
Vesti dana »
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 7 minutajoš 4 povezane
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 43 minutajoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Uvredljiv transparent za Mirotića: Čovek se drži za reč, a … (FOTO)
Danas pre 43 minutajoš 2 povezane
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!
Večernje novosti pre 37 minutajoš 2 povezane