Повезане вести

"Звучи ми: Примамљиво!" Предраг Кон најавио могуће пуштање навијача на предстојећи "вечити дерби"!

"Звучи ми: Примамљиво!" Предраг Кон најавио могуће пуштање навијача на предстојећи "вечити дерби"!

Спортал блиц 24.04.2021
Хоће ли бити публике на мечу између Црвене звезде и Партизана, у финалу Купа, и даље није познато, али стиже најава која би могла да обрадује многе навијаче. Није познато ни који стадион ће бити домаћин "вечитима", да ли онај на… »
То чека цела Србија - Финале Купа Србије са навијачима?!

То чека цела Србија - Финале Купа Србије са навијачима?!

Спортске.нет 24.04.2021
Финале Купа Србије игра се 25. марта, до тада има више од месец дана, а епидемијска ситуација је све боља у Србији, што због све већег броја вакцинисаних, што због осталих фактора који утичу на епидемијску криву. Да ли постоји… »
Навијачи на дербију!? Кон дао наду Делијама и Гробарима!

Навијачи на дербију!? Кон дао наду Делијама и Гробарима!

Хот спорт 24.04.2021
Велике вести, пуно наде, али да ли је реално? Финале Купа Србије могло би се одиграти пред одређеним бројем навијача, најављује доктор Предраг Кон. ‘Визија свакако да постоји. Људи који су се вакцинисали су на неки начин… »
Финале Купа Србије са навијачима?

Финале Купа Србије са навијачима?

Моззарт спорт 24.04.2021
Доктор Предраг Кон најавио да се ближи дан повратка гледалаца на стадион. Епидемиолошка ситуација у Србији се поправља. Број заражених вирусом корона се смањује, вакцинација не јењава... Почело је чак да се размишља о… »
Публика на дербију? Могуће је! Др Кон открио - "примамљива ми је та идеја", ово су потенцијални услови!

Публика на дербију? Могуће је! Др Кон открио - "примамљива ми је та идеја", ово су потенцијални услови!

Мондо 24.04.2021
Могуће је да ће се највећа утакмица српског фудбала играти пред навијачима. Могуће је да ће се највећа утакмица српског фудбала играти пред навијачима Последња фудбалска утакмица у сезони заказана је за 25. мај, финале Купа… »
Кон о навијачима на вечитом дербију: Примамљиво ми је да се финале Купа игра пред навијачима

Кон о навијачима на вечитом дербију: Примамљиво ми је да се финале Купа игра пред навијачима

Вечерње новости 24.04.2021
Наша два најтрофејнија клуба Црвена звезда и Партизан играће финале Купа Србије, те се поставља питање да ли ће на трибинама бити одређен број гледалаца. На ову тему причао је доктор Предраг Кон који је истакао да му се идеја о… »

Вести дана »