Povezane vesti
Ceca otkrila da li će praviti proslavu za 1. Rođendan unuku Željku: Dotakla se i Anastasijine selidbe - Još nije u toj fazi…
Blic 25.04.2021
Folk zvezda Ceca Ražnatović otkrila je da li će praviti proslavu u junu povodom prvog rođendana svog unuka Željka, ali i priznala da li je pomogla Anastasiji da dekoriše novi dom gde će živeti sa dečkom. "Rano je i u zavisnosti od situacije. Ako Vlada… »
Ceca priznala da li je anastasiji pomogla oko preseljenja: Pevačica otkrila i kako će proslaviti Željkov prvi rođendan
Večernje novosti 25.04.2021
- Mnogo bitna teme, da ne mislim ne bih bila ovde i ne bih primila vakcinu. Želim da se vratim životu i poslu i da se krećem među ljude. Nadam se da će se u ljudima probuditi svest da svi to moramo. Ja se sećam dok sam se školova da su svi morali da… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do 35 stepeni, od utorka osveženje sa pljuskovima
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 27 povezanih
Zapaljen automobil valjevskog tužioca Vukašina Vujičića, policija podnosi krivičnu prijavu protiv N. N. izvršioca
Insajder pre 1 minutjoš 12 povezanih
Đedović Handanović: Pregovori oko NIS-a napreduju, RHE Bistrica strateški projekat
Naslovi.ai pre 1 satjoš 16 povezanih
Broj žrtava zemljotresa u Indoneziji porastao na 51: Raseljeno na hiljade ljudi, uništeno više od 300 objekata
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 12 povezanih