Повезане вести

Афера за афером: Стефановић демантује Јурића, Мића Јовановић самог себе

Афера за афером: Стефановић демантује Јурића, Мића Јовановић самог себе

Н1 Инфо 26.04.2021
Име политичара педофила рећи ћу када за то дође време, поручује Игор Јурић из Фондације "Тијана Јурић" и понавља да је његов идентитет открио некадашњем министру полиције, а сада војске Небојши Стефановићу. Министар одмах… »
Стефановић: Јурић ми није рекао име педофила

Стефановић: Јурић ми није рекао име педофила

Н1 Инфо 26.04.2021
Министар одбране Небојша Стефановић рекао је данас да "не би часио ни секунда" већ би се "огњеним мачем" борио против политичара педофила да му је оснивач Фондације "Тијана Јурић" Игор Јурић саопштио његово име и доказе. „Нисмо… »
Стефановић: Да ми је Јурић дао име политичара педофила борио бих се против њега огњеним мачем

Стефановић: Да ми је Јурић дао име политичара педофила борио бих се против њега огњеним мачем

Нови магазин 26.04.2021
Министар одбране Небојша Стефановић рекао је данас да "не би часио ни секунда" већ би се "огњеним мачем" борио против политичара педофила да му је оснивач Фондације "Тијана Јурић" Игор Јурић саопштио његово име и доказе. "Ни… »
Стефановић: Игор Јурић ми није рекао име педофила

Стефановић: Игор Јурић ми није рекао име педофила

Данас 26.04.2021
Министар одбране и бивши министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да му Игор Јурић није рекао име педофила извршиоца. „Нисмо имали име извршиоца, нити жртве. Ја да сам чуо не бих часио ни часа, огњеним… »
Игор Јурић: Истина у мом исказу о педофилији стоји у записнику у тужилаштву

Игор Јурић: Истина у мом исказу о педофилији стоји у записнику у тужилаштву

Данас 25.04.2021
Игор Јурић, активиста и оснивач Фондације „Тијана Јурић“, поновио је данас тврдње да је сазнања о политичару који се наводно бавио подвођењем младих девојака пренео тадашњем министру унутрашњих послова Небојши Стефановићу и… »
Ковачевић: У мом присуству Игор Јурић никада није изговорио име политичара-педофила

Ковачевић: У мом присуству Игор Јурић никада није изговорио име политичара-педофила

Данас 25.04.2021
„Апсолутна су неистина информације објављене у тексту „Стефановић и шеф УКП знали име политичара-педофила и ћутали“ објављеног 25.04.2021. године, у којем се наводи да је Игор Јурић о својим сазнањима о политичару-педофилу… »

Вести дана »