Povezane vesti
"Otkad sam glavna urednica tanjuga radim duple smene, a ne želim da mi deca idu mojim stopama" Jovana Joksimović o porodici…
Blic 01.05.2021
Voditeljka kaže da su ona i Željko saglasni u pogledima na budućnost svoje troje dece i želji da ih prestignu kojim god putem krenuli. Jovana Joksimović pre nekoliko dana proslavila je 40. rođendan, a pored poslovnih uspeha, već godinama uživa u braku sa… »
Ne želim da mi deca idu mojim stopama: Jovana Joksimović o porodici, poslu direktorke Tanjuga i Uskrsu
Večernje novosti 01.05.2021
Foto: Instagram Evo šta kaže da li je i kakve odluke donela na pragu pete decenije. - Zadržaću naviku da životne odluke ne vezujem za rođendane, jubileje, godišnjice ili bilo šta slično. Rođendan je prilika da podelim nešto lepo sa onima koje volim, i to… »
Vesti dana »
Vučić najavio uklanjanje 'Ćacilenda' ispred Skupštine Srbije
Slobodna Evropa pre 6 minutajoš 34 povezane
Vučić: Krajem marta otvaranje prve fabrike dronova u Srbiji; Moramo podići nivo popunjenosti svih naših jedinica
RTV pre 2 satajoš 27 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Jedna osoba poginula u ruskom napadu na Kijev, broj povređenih porastao na 32
Euronews pre 25 minutajoš 54 povezane
Prognoza za subotu, 27. decembar: Jutro hladno, pre podne oblačno, popodne razvedravanje
Beta pre 4 satijoš 23 povezane