Povezane vesti
Požarevljanin provalio u privatnu polikliniku i ukrao novac
Nova 03.05.2021
Pripadnici MUP-a u Požarevcu uhapsili su S. A. (48) iz tog grada nakon što je izvršio tešku krađu novca. On se tereti da je sinoć na teritoriji grada, uz upotrebu podesnog alata, provalio u jednu privatnu polikliniku u kojoj je izvršio premetačinu… »
Provalio u privatnu polikliniku i ukrao novac: Uhvaćen nakon pljačke i sproveden u „Zabelu“
Večernje novosti 03.05.2021
Foto: D. N. On se tereti da je 2. maja uveče, na teritoriji grada, uz upotrebu podesnog alata, provalio u jednu privatnu polikliniku, u kojoj je izvršio premetačinu i iz kase ukrao novac. Osumnjičeni je nakon provale pobegao, ali ga je policija ubrzo… »
Vesti dana »

O šestom zahtevu studenata: Direktor UC bez komentara, Zaštitnik građana pokrenuo proceduru zbog Vučićevog ulaska u intenzivnu negu
Danas pre 20 minutajoš 30 povezanih

Ponoš: Skup u subotu pokazuje nespremnost vlasti na dijalog i nerazumevanje dubine krize
Novi magazin pre 1 satjoš 20 povezanih

Student za N1: Priveli su me zbog snimka koji je objavljen na Informeru, oduzeli su mi telefon i laptop
Cenzolovka pre 6 satijoš 8 povezanih

Đukić Dejanović: Školska godina biće produžena za najviše pet dana
Novi magazin pre 2 satajoš 19 povezanih

Dekanica niškog Filozofskog traži policijsku zaštitu: Dobijam „prijateljske poruke“ da sam ugrožena
Južne vesti pre 4 satijoš 14 povezanih