Povezane vesti
Dete se odmah udavilo, nije mu bilo pomoći: Komšija koji je pokušao da spase dečaka iz septičke jame progovorio o tragediji…
Večernje novosti 03.05.2021
Foto: J. Ćosin Nesreća se dogodila oko 17.30 časova, u vikendici porodice koja živi u Nišu, a koja je tu došla da proslavi Vaskrs. Nesrećni mališan se igrao sa mlađim bratom, nakon čega su izmakli pažnji roditelja, što je dovelo do tragičnog ishoda… »
Zoran probao da spase dečaka iz septičke jame: "Mislio sam ugledaću mehurove, a on se odmah udavio"
Telegraf 03.05.2021
* Rupa duboka 1,8 m, ispunjena vodom i fekalijama * Mlađi brat alarmirao pomoć. - Čuo sam panične pozive: "Zorane, Zorane..." Istrčao sam i video komšinicu Vidu, bila je uspaničena, prvo je pokušala da dozove moga brata, ali njega nije bilo kod kuće, pa… »
Vesti dana »

Zaposleni i uprava ušli u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, studenti tvrde da su izbačeni
RTS pre 36 minutajoš 57 povezanih

Studenti i građani iz ostalih gradova Srbije kreću ka Novom Pazaru
Radio sto plus pre 16 minutajoš 37 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 3 satajoš 39 povezanih

RSE: BIA počela nabavku "Cellebrite"kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
N1 Info pre 5 satijoš 4 povezane

Mame protiv mašinerije danas u podne na zrenjaninskom trgu u znak podrške novopazarskim studentima! Mame protiv mašinerije
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 24 povezane