Povezane vesti

Saopštena lepa vest: "Nadam se da će već od juna meseca moći da se prave slavlja"

Telegraf 05.05.2021
Sva slavlja morala su da se otkažu zbog epidemije korona virusa. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u gostovaju na TV Pink da se nada da će već od juna meseca moći da se prave slavlja. Za sutra je najavljena nova sednica Kriznog… »

Vučić o stadionima i ublažavanju mera: Kako ide borba za opstanak u ligi, bolje da ne gledaju

Mondo 05.05.2021
Predsednik ponovio da će "počistiti" fudbal. Predsednik ponovio da će "počistiti" fudbal Predsednik Aleksandar Vučić izrazio je večeras nadu da će Krizni štab na sutrašnjoj sednici doneti odluku o popuštanju epidemioloških mera. On je, inače… »

Krizni štab zaseda sutra u 16h; potpuno otvaranje kafića od petka?

B92 05.05.2021
Krizni štab za borbu protiv koronavirusa zaseda sutra u 16 sati, a ova informacija je potvrđena za B92.net iz Vlade. Zatvoreni delovi restorana i kafića, nezvanično, biće otvoreni od subote 8. maja. Na ovakav potez Krizni štab se, navodno, odlučio… »

Krizni štab zaseda sutra u 16h; Potpuno otvaranje kafića od petka?

Prva 05.05.2021
Krizni štab za borbu protiv koronavirusa zaseda sutra u 16 sati, a ova informacija je potvrđena za B92.net iz Vlade. Zatvoreni delovi restorana i kafića, nezvanično, biće otvoreni od subote 8. maja. Na ovakav potez, Krizni štab se, navodno, odlučio… »

Vučić moli Krizni štab da od petka otvori kafiće

Nova 05.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zamolio je danas Krizni štab da od petka otvori restorane koji su zatvoreni. „Molim Krizni štab da od 7. (maja) ili 8. otvori restorane i one koji su zatvoreni objekti, a ne samo da rade oni koji su sa baštama“… »

Sutra zaseda Krizni štab, otvaranje restorana moguće od petka

RTV 05.05.2021
BEOGRAD - Krizni štab za borbu protiv koronavirusa zasedaće sutra u 16 sati, potvrđeno je Tanjugu u Vladi Srbije. Na sastanku će se razmatrati otvaranje ugostiteljskih objekata. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zamolio je Krizni štab da razmotri… »

Krizni štab zaseda sutra: Očekuje se novo popuštanje mera za kafiće i restorane

Blic 05.05.2021
Krizni štab za borbu protiv korona virusa zaseda sutra u 16 sati, saznaje "Blic". Prema nezvaničnim informacijama biće reči o radu kafića i restorana, uključujući i rad u zatvorenom prostoru. Nezvanično, zatvoreni delovi restorana i kafića, mogli… »

Krizni štab zaseda sutra - moguće potpuno otvaranje kafića i restorana

Radio 021 05.05.2021
Krizni štab za borbu protiv virusa korona zasedaće sutra u 16 sati, potvrđeno je Tanjugu u Vladi Srbije. Na sastanku će se razmatrati otvaranje ugostiteljskih objekata. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zamolio je Krizni štab da razmotri otvaranje… »

Mediji: Krizni štab u četvrtak o popuštanju epidemioloških mera

N1 Info 05.05.2021
Krizni štab za borbu protiv koronavirusa sastaće se u četvrtak popodne, prenose mediji. Povod je smanjenje broja preminulih i novozaraženih koronavirusom. Sada zatvoreni delovi restorana i kafića, kako navode mediji, biće otvoreni od subote, 8… »

Krizni štab se sastaje sutra, povod poboljšanje epidemiološke situacije

Danas 05.05.2021
Krizni štab za borbu protiv korona virusa sastaće se sutra popodne, prenose mediji. Povod je smanjenje broja preminulih i novoobolelih od korona virusa. Sada zatvoreni delovi restorana i kafića, kako navode mediji, biće otvoreni od subote, 8. maja. To… »

Sutra Krizni štab odlučuje o otvaranju kafića

Nova 05.05.2021
Krizni štab zaseda sutra u 16 časova, a jedna od tema biće rad ugostiteljskih objekata u zatvorenom prostoru, rečeno je za Nova.rs u Vladi Srbije. Zatvoreni delovi restorana i kafića, kako je ranije najavljheno, trebalo bi da budu otvoreni od subote… »

Kafići i restorani normalno rade od subote- 8. maja!

U centar 05.05.2021
KRIZNI štab za borbu protiv virusa korona zaseda sutra u 16 sati. Očekuje se donošenje odluke o otvaranju kafića i restorana! Zatvoreni delovi restorana i kafića, prema nezvaničnim informacijama, biće otvoreni od subote 8. maja, javljaju beogradski… »

Krizni štab zaseda sutra u 16 sati, očekuje se novo popuštanje mera

Moj Novi Sad 05.05.2021
Krizni štab za borbu protiv virusa korona zaseda u četvrtak, 6. maja, u 16 sati, javljaju mediji. Zatvoreni delovi restorana i kafića, prema nezvaničnim informacijama, biće otvoreni od subote, 8. maja, prenose "Večernje novosti": Krizni štab se… »

Krizni štab zaseda sutra: Evo kada će kafići i restorani biti skroz otvoreni

Mondo 05.05.2021
Sutra pada odluka za ugostiteljske objekte. Sutra pada odluka za ugostiteljske objekte. Krizni štab za borbu protiv koronavirusa zaseda sutra u 16 sati. Zatvoreni delovi restorana i kafića, prema nezvaničnim saznanjima, biće otvoreni od subote 8… »

Krizni štab zaseda sutra: Čeka se odluka o radu zatvorenih delova kafića i restorana

Večernje novosti 05.05.2021
Foto: M.S. Zatvoreni delovi restorana i kafića, prema nezvaničnim informacijama, biće otvoreni od subote 8. maja. Krizni štab se odlučio na ovaj korak jer korona brojke padaju, čak smo pre dva dana bili ispod 1.000 novozaraženih. (Kurir)… »

Zakazana sednica Kriznog štaba: Sutra zvanična potvrda o otvaranju ugostiteljskih objekata za vikend

Telegraf 05.05.2021
Sednica počinje sutra u 16. Krizni štab za borbu protiv korona virusa zaseda sutra u 16 sati. Kako je najavljeno na prethodnoj sednici, od subote bi zatvoreni delovi restorana i kafića trebalo da budu otvoreni. Krizni štab se odlučio na ovaj korak… »

Vesti dana »