Povezane vesti
Izbori u Britaniji: Konzervativci i Laburisti odmeravaju snage, a Škoti traže novi referendum
Večernje novosti 06.05.2021
Foto: Tanjug/AP U Škotskoj se bira svih 129 poslanika škotskog parlamenta po mešovitom sistemu koji biračima omogućava da prvo glasaju za člana škotske oblasti ili izborne jedinice parlamenta i zatim da daju još jedan glas za političku stranku, preneo je… »
Danas izbori u Engleskoj, Škotskoj i Velsu
Al Jazeera 06.05.2021
Žitelji Londona će glasati za gradonačelnika, a očekuje se da će ponovo biti izabran Sadiq Khan. Birači u Engleskoj, Škotskoj i Velsu izlaze danas na birališta na kojima će Škotlanđani birati zastupnike u parlamentu, građani Hartlepoola jedno mjesto u… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Glas Zaječara pre 15 minutajoš 34 povezane
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 2 satajoš 6 povezanih
Olujni vetar nosi sve pred sobom, sneg zatrpava bez prestanka! Zakoračili smo u mesto kao da smo usred Sibira
Telegraf pre 2 satajoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 1 satjoš 51 povezana
BLOG UŽIVO: Donald Tramp preti Iranu „izuzetno snažnim“ udarom, nafta skače, azijska tržišta u padu
Insajder pre 56 minutajoš 50 povezanih