Повезане вести
Кад ривал пожели срећу: ''Ако Бог да, Будућност да освоји титулу''
Спортске.нет 08.05.2021
Екипа барског Морнара синоћ није успела да избори мајсторицу против Будућности, елиминисана је већ после две утакмице полуфиналне серије, па ће се за титулу у АБА лиги борити екипа Будућности. После синоћњег пораза на свом… »
Бивши тренер звезде: Даће бог да Будућност освоји титулу
Вечерње новости 08.05.2021
Фото: Небојса Параусиц Можда и лакше него што се очекивало Подгоричани су елиминисали Баране из полуфинала АБА лиге. Лаких 2:0 за чету Дејана Милојевића и похвале од колеге са друге стране Михаила Павићевића. – Будућност је… »
Павићевић отворено: Даће бог да Будућност освоји титулу
Моззарт спорт 08.05.2021
Тренер Морнара не оставља дилему уз кога је у финалу. Један финалиста АБА лиге је познат. Будућност је са 2:0 у победама елиминисала Морнар и бориће се за трофеј. Питање је само да ли ће на другој страни бити Црвена звезда или… »
Будућност почистила Морнар; Милојевић: Ми смо бољи тим и прошли смо у финале
Вечерње новости 08.05.2021
ФОТО: КК Будућност/АБА лига "Морнар јее сигурно најбоља нападачка екипа у лиги, али као што сам рекао, верујем да ће бољи тим проћи. Ми јесмо бољи тим, играмо јако, јако добро... Сви момци су јако пожртвовани, дали све од… »
Игокеа победила Звезду и обезбедила мајсторицу полуфинала АБА лиге
Данас 08.05.2021
Други меч плеј офа АБА лиге Рампа за Црвену звезду у Лакташима. Игокеа је у другом мечу плеј офа АБА лиге успела да победи црвено-беле – 81:68 и тако изједначи на 1:1 у серији. Финалиста ће бити одлучен у мајсторици која ће се у… »
Повуци-потегни, па разбијање! Добили смо првог финалисту плеј-офа АБА лиге, Будућност чека бољег из мајсторице Звезде и…
Спортал блиц 07.05.2021
Кошаркаши Будућности пласирали су се у финале плеј-офа АБА лиге, пошто су и у другом мечу полуфинала плеј-офа АБА лиге савладали Морнар! Овај пут били су бољи у Бару са 92:81 (први меч 97:88). После изједначеног првог… »
Вести дана »

Ево зашто је НАТО упалио аларме! Руски МиГ-31 прелетео Естонију: Авион који може уништити градове у секунди!
Ало пре 23 минутајош 31 повезана

БИА због војне параде позвала десетак студената на „пријатељски и необавезан разговор“
Време пре 6 сатијош 8 повезаних

Скупштина Београда усвојила урбанистичке планове упркос противљењу опозиције
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 45 повезаних