Повезане вести

Вучевић у Вуковару: Помоћ српским институцијама, чувати културу, језик, писмо и традицију

Вучевић у Вуковару: Помоћ српским институцијама, чувати културу, језик, писмо и традицију

РТВ 09.05.2021
ВУКОВАР - Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић посетио је Вуковар на позив Епархије осечкопољске и барањске и том приликом са владиком Херувимом обишао српске институције на истоку Хрватске. Градоначелник је по доласку прво… »
Вучевић посетио вуковар: " Срби на овом подручју живе вековима и то мора да се уважава"

Вучевић посетио вуковар: " Срби на овом подручју живе вековима и то мора да се уважава"

Вечерње новости 09.05.2021
Фото: Новости У Вуковару су га дочекали председник генералне скупштине и оснивач СДСС-а Војислав Станимировић, потпредседница СДСС-а Драгана Јецков, Срђан Јеремић председник ЗВО и кандидат за дожупана у Вуковарско-сремској… »
Градоначелник Вучевић у Хрватској: Православље је пут спознаје, помирења и љубави, а наш народ своју веру чврсто држи у…

Градоначелник Вучевић у Хрватској: Православље је пут спознаје, помирења и љубави, а наш народ своју веру чврсто држи у…

Вечерње новости 09.05.2021
Фото: Инстаграм - Рано јутрос стигао сам на исток Хрватске, где сам на позив епископа осечкопољског и барањског Херувима у посети његовој епархији и битним српским институцијама. Први пут сам присуствовао литургији у Манастиру… »

Вести дана »