Povezane vesti
Čuo sam i ja priče da me hoće Partizan: Zvezdan na klupi crno-belih? Ovo je njegov odgovor!
Mondo 09.05.2021
Najavljeno je veliko trenersko ime na klupi, ko će to biti? Najavljeno je veliko trenersko ime na klupi, ko će to biti? Crnogorski stručnjak Zvezdan Mitrović dobio je letos otkaz u Asvelu i potom preuzeo Monako, pa je sa njima uspeo da osvoji Evrokup i… »
"Čuo sam i ja te priče": Zvezdan Mitrović progovorio o mogućem dolasku u Partizan
Večernje novosti 09.05.2021
FOTO: Dragana Stjepanović Crnogorski stručnjak koji je sa Monakom ove sezone uspeo da osvoji Evrokup i tom klubu donese istorijski plasman u Evroligu u razgovoru na MaxBet radiju, u emisiji "60 minuta s Vladom i Acom" govorio je o mogućem dolasku među… »
Vesti dana »

Slovački premijer Fico: Ne zanimaju me nove sankcije Rusiji dok EU ne reši svoje ekonomske probleme
Kurir pre 19 minutajoš 1 povezana

"Bojim se da se ista stvar ne ponovi": Majka devojčice koju su pokušala da otmu dva Albanca: Ne mogu da verujem da su napadači pušteni da se brane sa slobode!
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Razvela se, mužu prepustila starateljstvo, uredno plaća alimentaciju, ali kao da je troje dece ostavila u šumi!": Objava koja je posvađala Srbe
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Rajaner smanjio kapacite ka Nemačkoj za 800.000 sedišta zbog spora oko poreza
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana

Italija zaustavila izručenje: Ukrajinski državljanin osumnjičen za napad na "Severni tok" ostaje u pritvoru
Blic pre 3 satajoš 1 povezana