Povezane vesti
Šta je dovelo do krvavog rata 1991. Godine: Lazanski o fatalnom propustu komunističke Jugoslavije (video)
Pravda 09.05.2021
Ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski izjavio je da 1945. godine na prostorima bivše Jugoslavije nije izvršena denacifikacija. - Mi smo u ime "bratstva i jedinstva" mnoge stvari iz 1941. i 1942. godine gurnuli pod tepih i nikad se nismo… »
Šta je dovelo do krvavog rata 1991. Godine: Lazanski o fatalnom propustu komunističke Jugoslavije (video)
Večernje novosti 09.05.2021
Foto: EPA/Novosti arhiva/ilustracija - Mi smo u ime "bratstva i jedinstva" mnoge stvari iz 1941. i 1942. godine gurnuli pod tepih i nikad se nismo obračunali sa tim idejama do kraja. Naravno da je to buknulo 1991. godine ponovo - rekao je Lazanski za TV… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi osudili korišćenje sredstva koje ima iste efekte kao zvučni top
N1 Info pre 44 minutajoš 28 povezanih

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 7 satijoš 9 povezanih

Švajcarske novine NZZ: Vučić je sve bespomoćniji, ne zna kako da zaustavi proteste
Novi magazin pre 6 satijoš 12 povezanih

"Njega jednog sam imao, 21 godina, samo što je počeo da živi" Otac koji je ostao bez sina jedinca u diskoteci smrti u agoniji i suzama: Meni život više ne treba
Kurir pre 2 minutajoš 227 povezanih

MUP: Na fotografiji terase Predsedništva antidron puška, ne "zvučni top"
Insajder pre 1 satjoš 68 povezanih