Povezane vesti
Anđelina Džoli: Zbog razvoda sam zapostavila karijeru
Nova 10.05.2021
Anđelina Džoli je na promociji svog novog filma, "Oni koji me žele mrtvu", odgovarala na pitanja novinara, koji su želeli da znaju zašto poslednjih godina gotovo da je nije bilo na filmskom platnu, a i rediteljski posao je zapostavila. „U tome me je… »
Anđelina džoli iskreno priznala: Zapostavila sam karijeru zbog razvoda od Breda Pita
Večernje novosti 09.05.2021
Foto: Tanjug/AP - U tome me je sprečavala zahtevna porodična situacija - kratko je odgovorila DŽolijeva, misleći na razvod od glumca Breda Pita i borbu za starateljstvo. Inače, glumica sve čini kako bi njeni naslednici, blizanci Noks i Vivijan, Šajlo… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Beta pre 2 satajoš 29 povezanih
Otrovala pse, pa ih bacila u bunar u selu Tešica kod Aleksinca – meštani zabrinuti zbog zagađene vode
Južne vesti pre 47 minutajoš 36 povezanih
Ajatolah najavio osvetu zbog likvidacije Laridžanija! Tramp sprema misiju opasniju od ubistva Bin Ladena! Želi da spreči Iran da napravi atomsku bombu!
Kurir pre 17 minutajoš 67 povezanih
Hasijev: Odnosi Azerbejdžana i Srbije dostigli najviši nivo strateškog partnerstva
Euronews pre 7 satijoš 29 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Pravo u centar pre 5 satijoš 28 povezanih