Povezane vesti
Šerbedžija nahvalio Karleušu: Šarmirala me je svojom pameti
Nova 11.05.2021
Proslavljeni glumac Rade Šerbedžija, uputio je značajne komplimente pop zvezdi Jeleni Karleuši, te istako da je obožava. Šerbedžija je u jednom intervjuu napomenuo da je oduševljen Karleušom, a obrazložio je i zašto je to tako. „Obožavam ovu, kako se ona… »
Rade Šerbedžija oduševljen Karleušom! Otkrio šta mu se najviše dopada kod pevačice
Večernje novosti 10.05.2021
Foto: Instagram/Tanjug On je rekao da je oduševljen Karleušom, što je ona i objavila na svom Instagram storiju. - Obožavam ovu, kako se ono zove, Karleušu. - počeo je Rade, pa dodao: - Šarmirala me je svojom pameti, inteligencijom, šašavošću, potpuno… »
Vesti dana »
Ukrajinski šef diplomatije: Zelenski je spreman da se sastane s Putinom
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Verbić o skupu „Znanje je moć“: Da nije bilo govora rektora Đokića, ja bih rekao da je ovo bila priredba
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
(Foto, video) Ušao u suprotan smer, udario audi, pa tojotu, pa se i bmw zakucao u njih! Totalni haos kod Subotice, auto zgužvan kao limenka: Poznato kako je došlo do nesreće
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
(Video) Drama u Hjustonu! NASA avion prinudno sleteo "na stomaku": Vatra i dim na sve strane
Blic pre 19 minutajoš 1 povezana
Kao posledica velike zimske oluje u SAD pola miliona ljudi bez struje i desetine žrtava
Danas pre 1 satjoš 1 povezana