Povezane vesti
Unakazio me lažni beogradski hirurg: Katarina morala na 15 operacija - u čekaonici estradna zvezda, cena ludilo! (foto)
Večernje novosti 12.05.2021
Foto: Prva TV Printskrin - Sve je krenulo mojim ulaskom u tridesete, htela sam na antiejdžing tretmane hijaluronom. Dečko i ja često idemo u Beograd, smatramo ga drugim domom, moja doktorka je bila na odmoru, a htela sam malo da osvežim usne. Prevario me… »
Unakazio me lažni beogradski hirurg: Katarina posle morala na 15 operacija - u čekaonici estradna zvezda, cena ludilo!
Mondo 12.05.2021
Katarina Lijović ispričala svoje jezivo iskustvo s lažnim estetskim hirurgom iz Beograda. Katarina Lijović ispričala svoje jezivo iskustvo s lažnim estetskim hirurgom iz Beograda. Katarina Lijović iz Zagreba završila je na operaciji kod lažnog hirurga iz… »
Vesti dana »

Pešić: Došlo je vreme da se pronađe novi selektor, pomoći ću u tom izboru
RTS pre 42 minutajoš 20 povezanih

(Video) Zemljotres razorne jačine pogodio Rusiju! Proglašena opasnost, stanovništvo evakuisano preti im cunami
Dnevnik pre 16 minutajoš 12 povezanih

Čekamo devojke da nam donesu medalju sa Svetskog prvenstva: Evo kad nastupaju Španović, Vilagoš, Topić...
Mondo pre 2 satajoš 14 povezanih

Žena ubijenog Čarlija Kirka poslala poruku njegovim neprijateljima: "Nemate pojma šta ste upravo pokrenuli širom ove zemlje" (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 8 povezanih

Ponoš: Vučić pokušava da se pridigne pridržavajući se za vojsku, ali je politički mrtvac
N1 Info pre 6 minutajoš 1 povezana