Povezane vesti
Unakazio me lažni beogradski hirurg: Katarina morala na 15 operacija - u čekaonici estradna zvezda, cena ludilo! (foto)
Večernje novosti 12.05.2021
Foto: Prva TV Printskrin - Sve je krenulo mojim ulaskom u tridesete, htela sam na antiejdžing tretmane hijaluronom. Dečko i ja često idemo u Beograd, smatramo ga drugim domom, moja doktorka je bila na odmoru, a htela sam malo da osvežim usne. Prevario me… »
Unakazio me lažni beogradski hirurg: Katarina posle morala na 15 operacija - u čekaonici estradna zvezda, cena ludilo!
Mondo 12.05.2021
Katarina Lijović ispričala svoje jezivo iskustvo s lažnim estetskim hirurgom iz Beograda. Katarina Lijović ispričala svoje jezivo iskustvo s lažnim estetskim hirurgom iz Beograda. Katarina Lijović iz Zagreba završila je na operaciji kod lažnog hirurga iz… »
Vesti dana »
Obrušio se kran na gradilištu novog mosta, jedna osoba poginula, dva radnika povređena
RTS pre 1 satjoš 19 povezanih
Kompanija Aman kupila DIS i postala najveći domaći trgovinski lanac u Srbiji
Biznis i finansije pre 5 satijoš 28 povezanih
Američka ofanziva: Džej Di Vens u Budimpešti, Donald Tramp mlađi u Banjaluci
BBC News pre 34 minutajoš 25 povezanih
Raste napetost: Bela kuća se hitno oglasila, ovo je zvaničan stav o upotrebi nuklearnog oružja u Iranu
Telegraf pre 1 satjoš 37 povezanih
Mađar optužio SAD za mešanje u izbore: „Istorija Mađarske se ne piše u Vašingtonu“
NIN pre 2 satajoš 32 povezane