Povezane vesti
Unakazio me lažni beogradski hirurg: Katarina morala na 15 operacija - u čekaonici estradna zvezda, cena ludilo! (foto)
Večernje novosti 12.05.2021
Foto: Prva TV Printskrin - Sve je krenulo mojim ulaskom u tridesete, htela sam na antiejdžing tretmane hijaluronom. Dečko i ja često idemo u Beograd, smatramo ga drugim domom, moja doktorka je bila na odmoru, a htela sam malo da osvežim usne. Prevario me… »
Unakazio me lažni beogradski hirurg: Katarina posle morala na 15 operacija - u čekaonici estradna zvezda, cena ludilo!
Mondo 12.05.2021
Katarina Lijović ispričala svoje jezivo iskustvo s lažnim estetskim hirurgom iz Beograda. Katarina Lijović ispričala svoje jezivo iskustvo s lažnim estetskim hirurgom iz Beograda. Katarina Lijović iz Zagreba završila je na operaciji kod lažnog hirurga iz… »
Vesti dana »
Ubijen šef službe za nacionalnu bezbednost Irana, tvrdi Izrael
BBC News pre 35 minutajoš 35 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 1 satjoš 5 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Tramp tvrdi da "može da uradi šta god hoće" sa Kubom: "Imaću čast da je uzmem... Bliži joj se kraj"
Telegraf pre 19 minutajoš 29 povezanih