Povezane vesti
Tiodorović: Ljudi, dajte da se vakcinišemo
Novi magazin 13.05.2021
Epidemiolog Branislav Tiodorović, član Kriznog štaba za borbu protiv korone, izjavio je da ne voli poređenja u vakcinisanju, "da li smo prvi u regionu, da li smo prvi u Evropi", dodajući da njega to "ne interesuje". "Dajte mi da budemo što bliže nečemu… »
Tiodorović: Izlazak iz pandemije jasniji nego ikad, dajte da se vakcinišemo
N1 Info 13.05.2021
Epidemiolog Branislav Tiodorović, član Kriznog štaba za borbu protiv korone, izjavio je da ne voli poređenja u vakcinisanju, "da li smo prvi u regionu, da li smo prvi u Evropi", dodajući da njega to "ne interesuje". „Dajte mi da budemo što bliže nečemu… »
Tiodorović: Među mladima samo 7,5 odsto vakcinisanih
Nova 13.05.2021
Epidemiolog Branislav Tiodorović, član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa, izjavio je da ne voli poređenja u vakcinisanju, "da li smo prvi u regionu, da li smo prvi u Evropi", dodajući da njega to "ne interesuje". „Dajte mi da budemo što bliže… »
Vesti dana »

"Čarli Kirk je voleo Srbiju, bio je vezan za naš narod!" Analitičari o mogućim razlozima ubistva Trampovog saradnika: Postmodernizam je preduslov
Kurir pre 3 minutajoš 58 povezanih

Cene ogreva rastru, struja skuplja od 1. Oktobra: Kako da nam grejanje ove zime bude jeftinije
Blic pre 18 minutajoš 20 povezanih

Nato pokreće operaciju „Istočni čuvar“ nakon napada dronova na Poljsku
Pravda pre 18 minutajoš 29 povezanih

U Nišu ovog vikenda drugi „protest protiv blokada“: SNS organizovano poziva članove i traži potvrdu učešća
Danas pre 10 satijoš 16 povezanih

Ništa od nove senzacije: Nemačka u finalu Evrobasketa posle pobede nad Finskom
BBC News pre 19 minutajoš 31 povezana